Detail info
Close

BENÁTSKÁ! 2017 S IMPULSEM

BENÁTSKÁ! 2017 S IMPULSEM

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Festival Benátská! s Impulsem slaví již 25 let svého působení na české festivalové scéně!
Od roku 1993 se na festivalu vystřídala řada předních českých a zahraničních kapel, a proto se festival řadí mezi největší a nejstarší hudební mainstreamové festivaly v České republice. 25. ročník už zná i svá velká jména. Jedním z nich je slovenský Team v čele s Pavolem Haberou a další zahraniční kapelou bude britská rocková legenda Status Quo.
Rockovou scénu dále zastupují kapely Harlej, Alkehol, Škwor, Doga, Doctor PP, Walda Gang, Törr a Aleš Brichta.
Večírek pro nedočkavé se ponese ve slovenském duchu, vystoupí na něm Peter Nagy, Vašo Patejdl a kapela Horkýže Slíže. Slovenskou scénu dále zastupuje oblíbená kapela No Name. Dále vystoupí zpěvačka Lenny, Michal Hrůza, Jaroslav Uhlíř, skupina Jelen, Wohnout, Rybičky 48, Čechomor a Mig 21. Na festivalu se představí i zajímavá spojení jako Dan Bárta s Alicí, Jasná Páka s Davidem Kollerem nebo Marek Ztracený s Martou Jandovou.
V sobotu se opět představí i novinka z loňského roku. Program jedné z velkých stageí bude vyhrazen dramaturgii, zaměřené především na mladší publikum. Účast přislíbili skupina Nebe, zpěvák Voxel a "Král metafor" - rapper Marpo! Na své si přijdou i fanoušci liberecké hudební scény, kterou zastoupí zpěváci Sebastian a Pavel Callta, dále Jakub Děkan a jeho Band, rapper Lipo a Paulie Garand.
Další kapely budou postupně zveřejněny.
Festival nabídne i bohatý doprovodný program, partnerské a odpočinkové zóny a spoustu zábavy pro nejmenší návštěvníky. Přijeďte se pobavit a užít si tři dny nezapomenutelných hudebních vystoupení a zážitků! Těšíme se na vás!
Předprodej nyní nabízí standardní celofestivalové i VIP vstupenky za zvýhodněné ceny.
Novinky a zajímavosti sledujte na facebooku a na oficiálních webových stránkách festivalu.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top