Detail info
Close

Lenka Filipová - Vánoční koncert

Program divadla Studio DVA
Lenka Filipová - Vánoční koncert

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

 

V rámci vánočního koncertu se smyčcovým oktetem BRNO STRINGS nabídne česká zpěvačka, šansoniérka, kytaristka a hudební skladatelka v jedné osobě svoje nejznámější hity. Chybět nebudou ani tradiční vánoční písně.

speciální host: LENNY

Lenka Filipová je na české a slovenské kulturní scéně značkou hudební kvality a úspěchu. Její koncerty jsou plné emocí, virtuózních muzikantských výkonů a komunikace s publikem. Právem patří mezi nejžádanější interprety současnosti. V rámci koncertu věnovaného celé řadě úprav věhlasných skladeb pro klasickou kytaru zazní i úpravy lidových písní, šansonu, ukázky keltských skladeb i největší hity umělkyně.   Zpěvačka a skladatelka Lenny byla k hudbě vedena odmalička. Na svém kontě má dvě vydaná EP alba, několik účinkováni v televizi a v současné době studuje na hudební akademii v Londýně obor skladba. V anketě Zlatý slavík byla v roce 2013 nominována na Objev roku a v roce 2014 získala cenu Anděl v kategorii Objev roku.

UPOZORNĚNÍ: Do divadla není umožněn bezbariérový přístup.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top