Detail info
Close

BESÍDKA 2016 – Divadlo Sklep

BESÍDKA 2016 – Divadlo Sklep

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

BESÍDKA 2016  - Divadlo Sklep

Hrají a zpívají: David Vávra, Milan Šteindler, Jiří Fero Burda, Lenka Vychodilová, Václav Marhoul, Robert Nebřenský, Hana Pafková, Bára Trojanová, František Váša, Tereza Kučerová, Marta Marinová, Hana Navarová a další.

BESÍDKA je tradiční forma představení Divadla Sklep, která je každoročně obměňována těmi nejlepšími nápady, písněmi a scénkami v podání samotných účinkujících. Účast přislíbili všichni stěžejní aktéři, takže je skutečně na co se těšit! Za mnoho let existence tradiční formy Divadla Sklep vzniklo mnoho dnes už legendárních skečů a Sklepem prošlo mnoho účinkujících, ze kterých se stali známí herci, moderátoři a komici. Ti všichni se představí v tom nejlepším, co kdy Sklepáci předvedli ve svých Besídkách, ale také v úplně nových skečích a písních. Název divadla Sklep pochází ze skutečného sklepního prostoru domku babičky Davida Vávry, který zde soubor založil (pod původním jménem Kobil klub) se svým čtrnáctiletým spolužákem Milanem Šteindlerem v roce 1971. Texty z této doby, rané básně a krátké scénky, byly o pár let později použity v jednotlivých představeních pořadu Besídka. Kolem roku 1978 se začíná utvářet jádro souboru - krom Vávry a Šteindlera ještě přibyl Jiří Burda, Tomáš Vorel, František Váša, Eva Holubová a Tomáš Hanák. Od roku 1980 vystupuje soubor v kulturním domě Dobeška, který se stal jeho domovskou scénou na další dlouhá léta.

Hrají a zpívají: Tomáš Hanák, David Vávra, Milan Šteindler, Jiří Fero Burda, Lenka Vychodilová, Václav Marhoul, Robert Nebřenský, Hana Pafková, Bára Trojanová, František Váša, Tereza Kučerová, Marta Marinová, Hana Navarová a další.

více info na www.september.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top