Detail info
Close

Harmonia Brno - Hvězdy Emy Destinnové

Harmonia Brno - Hvězdy Emy Destinnové

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Hvězdy Emy Destinnové (aneb o Emě a pro Emu)

Premiéra! Zahájení turné 2016/ 2017

Koncert s průvodním slovem, kde posluchači půjdou spolu s umělci tria HARMONIA BRNO po cestě různých životních etap slavné zpěvačky, která vynikala dramatickým sopránem a sklízela slávu na světových pódiích. Úspěchy slavila nejen v Čechách, ale i v Německu, Rakousku, Anglii, Francii, Americe...

Ema Destinnová
- to je i téma o spisovatelce, překladatelce a především o ženě, která měla své lásky, tajemství a spoustu zajímavých přátel. Uslyšíte výběr písní, árií a duetů z jejího širokého repertoáru, ale také dárky pro Emu i z jiných hudebních žánrů (například opereta a muzikál), zkomponované jejími slavnými přáteli.
Byla velkou průkopnicí všeho nového - například se nechala potetovat. Její tělo bylo ozdobeno hady. Že jste to nevěděli? Nevadí. A publikum se dozví i další zajímavosti, například o jejím přátelství s Mistry operety - Oskarem Nedbalem a Rudolfem Frimlem. To proto, že operetu milovala a také ji zpívala.. Program je večerem plným překvapení.

Trio HARMONIA BRNO

Pavlína Augustinová Přikrylová
(soprán) studovala na Konzervatoři a JAMU v Brně, posléze soukromě u Pavly Břínkové. Hostovala v Janáčkově opeře v Brně a v Moravském divadle v Olomouci. Vystupovala koncertně i v zahraničí. Současně se věnuje koncertní a pedagogické činnosti.

Milena Buriánková (klavír)
studovala klavír na Konzervatoři a JAMU v Brně a na Pedagogické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci. Aktivně se věnuje komorní hře, koncertní a pedagogické činnosti.

Miroslav Ondra (tenor)
působí jako pedagog na Konzervatoři a JAMU v Brně. Koncertně vystupuje v ČR i v zahraničí, dramaturg a herec brněnského BuranTeatru.

Partnerem koncertu je Hotel Polonia Mariánské Lázně - www.hotelpolonia.cz.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Harmonia Brno - Hvězdy Emy Destinnové
picture Harmonia Brno - Hvězdy Emy Destinnové
Top