Detail info
Close

BEACON / USA

BEACON / USA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Brooklynské duo Beacon, které ve své tvorbě mixuje elektroniku s moderním R&B a soulem, se 28. září představí v pražském Lucerna Music Baru. Vystoupení se uskuteční v rámci turné k nové desce Escapements, jež vyšla letos v únoru na respektovaném labelu Ghostly International.

Beacon tvoří Thomas Mullarney III a Jacob Gossett, kteří se potkali na Brooklyn’s Pratt Institute, kde studovali malbu a sochařství. Jejich produkce je typická kombinací jemných R&B melodií a temně laděné elektronické produkce. První release EP No Body (2011) obsahuje čtyři skladby ovlivněné elektronikou, R&B a hiphopem. Mullarneyho hlas je zde posazen na beaty, které společně s texty citlivě pomáhají definovat atmosféru písniček. Tento přístup se prohloubil a rozšířil na debutovém albu The Ways We Separate (2013), kterým Beacon uchvátili jak posluchače současné elektroniky a razantně tak vstoupili do povědomí. Separate je skvělou ilustrací dvojí tváře Beacon – pulsující elektroniky a Mullarneyho jemného šeptajícího vokálu. Zatímco The Ways We Separate řeší vztahy mezi lidmi, tématem aktuální desky Escapements, která vyšla v únoru 2016 na labelu Ghostly International, je čas. Skladby z nového alba jako Backbone, Cure nebo titulní Escapements demonstrují novou hloubku a komplexnost dua. „Doufám, že tahle nahrávka doloží náš široký hudební záběr a ukáže, že opravdu nemáme jen jeden přístup ke skládání hudby“, říká Mullarney o albu Escapements a Gossett jej doplňuje: „Zkusili jsme důvěřovat sami sobě a nedali jsme si žádné hranice, jak by deska měla vypadat. V tomto smyslu je to přesně ta nahrávka, kterou jsme chtěli udělat.“

Přijďte se přesvědčit naživo, co nyní hýbe newyorskou hudební scénou!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture BEACON / USA
picture BEACON / USA
Top