Detail info
Close

TOM ODELL / UK

TOM ODELL / UK

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Tom Odell vymění Lucerna Music Bar za Malou sportovní halu

Velký talent britské pop music Tom Odell vydal 10. června nové album Wrong Crowd, 26. listopadu ho představí live v pražské Malé sportovní hale. Hala se bude otevírat v 19 hodin. 

V roce 2014 si Tom Odell s hrůzou uvědomil, že strávil téměř rok propagací písniček ze svého debutového alba Long Way Down, které mu zajistilo velký a zasloužený úspěch v roce předešlém.
Tom Odell tedy udělal to, co mnozí umělci před ním. Zastavil rozjetý vlak, koupil si letenku do New Yorku, kde si v East Village pronajal malý byt s klavírem, a začal pracovat na nové desce Wrong Crowd.
Kromě samotářských toulek po New Yorku několikrát na koncertě doprovodil Billy Joela v Madison Square Garden. Získal zas životní rovnováhu a písničky se začaly v jeho hlavě samy objevovat.
Na jaře 2014 Tom podnikl turné po Evropě a převzal cenu Ivor Novello Award, ale v září opět opouští Londýn a tentokrát je jeho cílem Los Angeles a čtvrť Echo Park, kde album Wrong Crowd začalo dostávat svoji podobu. Desku produkoval Tom s Jimem Abbissem – a dali mu rytmičtější, energičtější tvář.
Během natáčení desky vytvářel Tom scénáře ke kolekci filmů, které hudbu doprovázejí. Společně s režisérem George Belfieldem odcestoval do Jižní Afriky, kde natočili první část filmu o člověku, který je ničen svým nihilistickým a hedonistickým životním stylem. Film také ukazuje, jaký má takový rozklad vliv na lidi kolem hlavního hrdiny.

Jako předkapela vystoupí Jane’s Party, čtyřčlenná parta z Kanady, která mísí duch Toronta a jeho indie-rockové scény s řízným brit-popem. Na jejich posledním albu Tunnel Visions je deset nabroušených a chytlavých písniček, včetně hitu Coming On Strong.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture TOM ODELL / UK
picture TOM ODELL / UK
Top