Detail info
Close

STANISLAV HLOŽEK

STANISLAV HLOŽEK

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

STANISLAV HLOŽEK

11.10. 2016 19,00 HODIN

Speciální koncert Standy Hložka a jeho hostů.

Stanislav Hložek se narodil 16.9.1954 v Kroměříži. Po studiu účast v československé soutěži Intertalent /2.místo/,kde se poprvé setkává s kapelou Karla Vágnera a s Hanou Zagorovou

Poté působil  2 roky na vojně v AUS-VN v Praze v Estrádní skupině Václava Bomby,vrací se do Zlína, kde spoluzakládá skupinu EXPRES. V roce 1980 začal spolupracovat s Karlem Vágnerem, Hanou Zagorovou a Petrem Kotvaldem . V roce 1983 nahrál s Petrem Kotvaldem svůj nejúspěšnější hit – Holky z naší školky hudbu k písničce napsal Karel Vágner, s textem Pavla Žáka. Celkem se prodalo více než 1.250.000 nosičů. Velký úspěch měla i píseň Můj čas, kterou nazpíval s Hanou Zagorovou a Petrem Kotvaldem, hudbu k ní složili Peter a Pavel Orm, původní text napsal Zdeněk Borovec. Tato úspěšná písnička byla hlavní písní seriálu Sanitka, který si získal velkou popularitu v 80. letech.

V polovině  80. let se vydali na koncertní podia s Petrem Kotvaldem a začili trhat nejrůznější rekordy.  Spolu s Petrem Kotvaldem vystupovali i na různých hudebních festivalech, např. Bratislavská lyra, Děčínská kotva, Intertalent, Sopoty, Drážďany odkud si pravidelně přiváželi ceny. Koncem 80.let se vydal na sólovou karieru,která trvá dodnes. Měl své TV pořady. V 90. letech úporně koncertoval a vydával CD. Po roce 2000 vystupovaval v muzikálu Tři mušketýři v roli Porthose v Divadle Hybernia. V roce 2010 obnovuje koncertní činnost se svojí kapelou a Petrem Kotvaldem.Důkazem věrnosti fanoušků a fanynek je vyprodaná Pražská Lucerna 12.11.2010. V lednu 2011 se vrací do muzikálu Tři mušketýři v roli Porthose v Divadle Hybernia.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top