Detail info
Close

Jarek Nohavica Svojšice 2016

Jarek Nohavica Svojšice 2016

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

V sobotu 4. června zavítá do legendárního svojšického letního areálu nedaleko Pardubic exkluzivní host – populární český folkový písničkář a textař Jarek Nohavica. Ve Svojšicích, v areálu, kde se dříve odehrávaly proslulé folkové slunovraty, odehraje svůj jedinýnejvětší letní koncert východních a středních Čech.

„Do Svojšic se Jarek  velmi těší.  Vzpomíná si totiž právě na ty roky, kdy Svojšice patřily slunovratům, kam často jezdil hrát,“ nechal se slyšet Nohavica. Svojšice má i právě proto velmi rád.

Do Svojšic zavítá společně se svým kamarádem, pianistou a akordeonistou z Polska Robertem Kusmierskim. Návštěvníci koncertu se tak bezesporu mohou těšit na největší Nohavicovy hity. Mnohé z nich, jako například Darmoděj, Zítra ráno v pět, Mám jizvu na rtu či Kometa, již doslova zlidověly.

Koncert ve svojšickém areálu začne ve 20 hodin, brány areálu se však otevřou ji o dvě hodiny dříve.

Vstupenky můžete pořídit v předprodeji sítě TicketPortal za 470 Kč, na místě Vás poté vyjdou na    500 Kč.

Více informací můžete získat na webových stránkách www.nohavica.cz či na e-mailové adrese produkční agentury DC Promo produkce@dcpromo.cz.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Jarek Nohavica Svojšice 2016
Top