Detail info
Close

The Tap Tap: Nefňuka

NÁRODNÍ DIVADLO
The Tap Tap: Nefňuka

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Nefňuka (aneb podivuhodná dobrodružství Kristla Špána na souši i na moři) je unikátní divadelní představení, které nenajdete nikde jinde na světě.  V představení jsou maximálně zapojeni herci a muzikanti s různými handicapy. Čtyři elektrické vozíky členů Tap Tapu slouží jako motory k pohybům loutek a scénickým dějům. Právě způsob, jakým jsou kulisy a loutky rozpohybovány, je světově unikátní.

Hra se zpěvy Nefňuka vznikla podle knihy Jesus Betz francouzských autorů Freda Bernarda a Francoise Roca. Autorem scénáře je Jiří Ornest, který společně s Jakubem Macečkem hru i režíruje. Hudbu složil Jaroslav Svoboda (kapela Traband), scénu a loutky navrhnul Petr Matásek. Živou muziku a drobnější i větší role obstarají členové kapely The Tap Tap.

"O knížce Jesus Betz jsem se dozvěděl zhruba před 5 lety od skvělého herce a komika Tondy Novotného a okamžitě mne zaujala. Příběh vypráví o klukovi s těžkým postižením, který je nesmírně odvážný a chytrý. Díky tomu překoná spoustu překážek a zažije spoustu dobrodružství. Nakonec dosáhne velkého úspěchu, šťastně se zamiluje a stane se ředitelem vlastního cirkusu. Cílem představení je ukázat, že opravdu prohrává jen ten, kdo všechno vzdává předem,“ říká Šimon Ornest, kapelník skupiny The Tap Tap.

Na výrobě speciálních kulis a loutek spolupracují The Tap Tap s Východočeským divadlem v Pardubicích a loutkářem Miroslavem Trejtnarem.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top