Detail info
Close

Bobby McFerrin

Bobby McFerrin

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Držitel deseti cen Grammy – Bobby McFerrin – prodal přes 20 miliónů kopií svých alb, jichž doposud vyšlo patnáct. Ve svém zpěvu kombinuje jazz, klasiku, world music, ethno i folk se svými originálními hudebními nápady. Právě díky bohatosti vlivů a neutuchající chuti experimentovat vzniká nadčasová hudba, která překračuje žánrové i zeměpisné hranice a dotýká se všech kultur. Bobby McFerrin velmi osobitým způsobem využívá svůj hlasový rozsah čtyř oktáv, přičemž jedinečná atmosféra jeho koncertů vyniká díky improvizaci a nenucenému kontaktu s publikem. Pět ze svých deseti cen Grammy získal v kategorii Nejlepší jazzový mužský zpěv. Do povědomí široké veřejnosti se nejvíce zapsal skladbou Don't Worry, Be Happy.

McFerrin, jenž spolupracoval například s violoncellistou Yo-Yo Mou a jazzovými pianisty Chickem Coreou a Herbiem Hancockem, není jen vynikajícím zpěvákem a skladatelem filmové hudby. Je i uznávaným dirigentem, který s taktovkou v ruce spolupracoval mimo jiné s Vídeňskou filharmonií.

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Bobby McFerrin
Top