Detail info
Close

Nate Brown & One Voice (USA): Gospelový koncert

Nate Brown & One Voice (USA): Gospelový koncert

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Ve dnech 13. až 28. prosince 2015 ožije Olomouc tradičním Festivalem vánoční hudby u sv. Mořice. Program festivalu je i letos pestrý. Zahájí ho v neděli 13. prosince koncert jednoho z nejlepších gospelových souborů Nate Brown & One Voice z USA v kostele panny Marie Sněžné.
Nate Brown se stává jedním z nejrychleji rostoucích gospelových umělců z Washingtonu DC. Jeho hudební výkony mu již přinesly mnoho prestižních ocenění v USA, nedávno byl např. oceněn jako vítěz verze How Sweet the Sound Competition v Baltimoru MD (2013).
Nate Brown je nejen dokonalý saxofonista, ale také vynikající sbormistr, který pracoval s takovými jmény, jako jsou Wynton Marsalis, Roy Hargrove, The-late Grover Washington JR atd. Objevil se na pódiích s gospelovými ikonami např. Donald Lawrencem, Hezekiah Walkerm, Mary Marym, VaShawn Mitchellem, Tamela Mannem, Richard Smallwoodem a s mnoha dalšími. Strhující show Nate Browna unáší publikum na nezapomenutelnou cestu. Společně s One Voice už absolvoval v průběhu šesti let několik evropských turné, během kterých mu aplaudovalo nadšené publikum v Itálii, Španělsku, Německu, Švýcarsku, ČR, Holandsku, Francii nebo Anglii. Během jeho energických představení se snaží Nate Brown & One Voice o lepší pochopení tak inspirativní hudby, kterou nazýváme gospel.

Koncert pořádá PETARDA PRODUCTION a.s.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Nate Brown & One Voice (USA): Gospelový koncert
Top