Detail info
Close

ASTRONAUTALIS / USA

ASTRONAUTALIS / USA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Potřetí se na „místo činu“ – tedy do Lucerna Music Baru – vrací floridský rapper Astronautalis. Dva předchozí koncerty u nás se změnily v divoký večírek plný potu a energie a Astronautalis neplánuje žádnou změnu: „Praha je pro mě speciální místo a pokaždé se tam strašně rád vracím. Oblíbil jsem si tam vlastně všechno,“ říká. Astronautalis se s novou deskou Cut The Body Loose dostal do sfér, o kterých se mu v začátcích ani nesnilo – pořád ale zůstává tím nadšeným chlapíkem, který po koncertě ždímá tričko.

Koncert bude výjimečný i díky osobě předskokana, lépe řečeno předskokanky. Tou bude experimentující písničkářka Aby Wolf, která v Česku už s úspěchem koncertovala coby vokalistka Dessy. Aby Wolf spolupracuje s lidmi kolem indie hiphopového kolektivu Doomtree a vydává pozoruhodné sólové desky. Ta poslední se jmenuje Call The Rocks.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ASTRONAUTALIS / USA
Top