Detail info
Close

VOJTĚCH DYK & B-SIDE BAND DESKA TOUR 2015

VOJTĚCH DYK & B-SIDE BAND DESKA TOUR 2015

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Bigbandová špička se zpěvákem roku 2012.

Jedinečné spojení brněnského B-Side Bandu se zpěvákem a hercem Vojtěchem Dykem je momentálně jedním z nejžádanějších a nejsledovanějších projektů současné české kulturní scény. Dopřejte si bohatý hudební zážitek s novým hudebním programem. Uslyšíte jak repertoár s Deska Tour 2015, tak i coververze rockových hitů připravené pro festivalovou sezónu.

Vojtěch Dyk je jednou z nejvytíženějších domácích hereckých a hudebních hvězd. Od působení v kapele Nightwork, přes muzikálové role se odrazil k samostatné hudební kariéře. Od roku 2010 spolupracuje s orchestrem B-Side Band, s nímž absolvoval v roce 2012 velké turné. Na něj navázala letní open air tour, kde se představil na společných koncertech s předním světovým zpěvákem Kurtem Ellingem. V roce 2012 byl oceněn Andělem pro nejlepšího zpěváka roku.
B-Side Band založil na jaře roku 2006 trumpetista a band leader Josef Buchta. Je sestaven z 18 špičkových instrumentalistů a během svého postupného vzestupu si vytvořil silnou tradici a pevnou základnu příznivců. Repertoár kapely je žánrově nesvázaný, je podřízen především snaze vytvořit moderní a barevný bigbandový zvuk, vtáhnout posluchače do děje energií a efektními aranžmá. V současné době je jedním z nejvyhledávanějších hudebních těles svého žánru a začíná rozšiřovat svoje pole působnosti na zahraniční podia. 

www.kulturaboskovice.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture VOJTĚCH DYK & B-SIDE BAND DESKA TOUR 2015
Top