Detail info
Close

Chippendales - Get Lucky 2015 Tour

Chippendales - Get Lucky 2015 Tour

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Tři roky nechali Chippendales české ženy čekat, aby se neopakovali a mohli jim nabídnout zbrusu novou show. A ta je konečně tady - v rámci Get Lucky Tour 2015 představí nejslavnější pánský taneční soubor Chippendales 5. října v Divadle Hybernia novou choreografii, novou scénu i nové kostýmy.

Chippendales jsou pravidelně vyhlašováni nejlepší pánskou revue na světě a rok co rok jim Las Vegas Review Journal uděluje "Best of Las Vegas Award". Polovina dnes čtyřiadvacetičlenného teamu vystupuje šest dní v týdnu na jejich stálé scéně v Las Vegas, druhá polovina přiváží revue k jejich fanynkám po celé Americe, Evropě, Africe i Asii. Ročně tak jejich představení shlédne na 2 milióny divaček.
V čem tkví úspěch Chippendales? Hlavní roli hrají vyrýsované postavy tanečníků, na kterých se odrážejí tisíce hodin strávených v posilovnách, propracovaná choreografie opírající se o světoznámé hudební hity a kostýmy, které provokují ženské sexuální fantazie.
Tanečníci jsou typově natolik odlišní, že si tu svého favorita najde každá žena od 18 do 80 let. Kdo by v publiku očekával pouze nespoutané single třicátnice či party kamarádek, které na toto představení přišly oslavit narozeniny nebo rozlučku se svobodou, mýlil by se. Vystoupení Chippendales si nenechávají ujít ani starší dámy, které v energickém povzbuzování tanečníků nezůstávají za mladšími kolegyněmi pozadu. Ať už si jen chtějí užít nevázanou zábavu či alespoň na chvíli uniknout před každodenními starostmi, tato pánská revue jim obojí garantuje.

Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!

ZTP/P info:
Pro vozíčkáře, držitele průkazu ZTP/P a doprovod držitele průkazu ZTP/P (jen jedna osoba) - přístavky za 495 Kč, bezbariérový přístup zajištěn

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Chippendales - Get Lucky 2015 Tour
picture Chippendales - Get Lucky 2015 Tour
picture Chippendales - Get Lucky 2015 Tour
picture Chippendales - Get Lucky 2015 Tour
picture Chippendales - Get Lucky 2015 Tour
picture Chippendales - Get Lucky 2015 Tour
Top