Detail info
Close

DANIEL LANDA – VELEKONCERT

DANIEL LANDA – VELEKONCERT

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Jeden z nejúspěšnějších tuzemských umělců, zpěvák DANIEL LANDA uspořádá 12.9.2015 v Praze na letišti v Letňanech naprosto unikátní a jedinečný VELEKONCERT, na který by rád přilákal až 100.000 svých fanoušků. Jedná se totiž o další z řady „kejklí“, které se zpěvák zavázal před časem splnit. Koncert nabídne to nejlepší z kompletní tvorby Daniela Landy a sám zpěvák slibuje svým fanouškům řadu překvapení. Už prozradil, že na místě bude přítomný symfonický orchestr, a tak se dá očekávat skutečně fantastický zážitek, jaký na tuzemské hudební scéně zatím nemá obdoby.

Důležité pokyny pořadatele k organizaci koncertu

Upozornění pro držitele průkazu ZTP/P na vozíčcích (vozíčkáři)

S ohledem na nezbytnost zajištění bezpečnosti osob s omezenou pohyblivostí (držitelů průkazu ZTP/P na vozíčcích) při konání koncertu (akce), byl pro vozíčkáře vyhrazen speciální sektor. Kapacita sektoru je omezená, a budou do něj vpuštěni pouze ti vozíčkáři, kteří si zakoupili pro ně určené a zvlášť označené vstupenky (dále též jen „vstupenky pro vozíčkáře“).

Vozíčkáři, kteří se při vstupu do areálu neprokáží vstupenkou pro vozíčkáře, nebudou s ohledem na nezbytnost zajištění jejich vlastní bezpečnosti i bezpečnosti ostatních návštěvníků do areálu konání akce vpuštěni! Pokud již mají zakoupeny jiné vstupenky, bude jim vstupné vrácenov místě, kde si vstupenky zakoupili.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top