Detail info
Close

Tři sestry a Horkýže Slíže pod stromčekom

Tři sestry a Horkýže Slíže pod stromčekom

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Během čtyřhodinové smršti vás Tři sestry a Horkýže Slíže přesvědčí, že BIGBEAT JE BEZ HRANIC!  
Obě skupiny představí během koncertu průřez celou svojí dosavadní tvorbou.
Skupina Tři sestry, zahraje jak léty prověřené hity Kovárna, Mexiko, Zelená, Život je takovej i zcela nové písně z posledního alba „Líná hudba holý neštěstí“.
Horkýže Slíže během svého dvouhodinového koncertu, divákům nabídne celou řadu songů, z jejich 21letého působení na hudební scéně Slovenské i České republiky.
Obě kapely chystají různá překvapení a chybět nebude ani prolnutí uměleckých těles a následné rozdělení, čímž bude metaforicky znázorněná Česko – Slovenská dějinná epocha!

K turné vyjde i společné album!

V rámci nerozborné jednoty hudebního souboru Tři sestry a hudobného súboru Horkýže Slíže, vychází 30.10. společné album Bratia a Sestry! Na CD nosiči bude 10 písní z čehož budou čtyři zcela nové sesterské, dále starodávná píseň Tří sester Bába, v netradičním podání od Horkýžů! Na oplátku Tři sestry nahráli song Velká Mača, Vincov Haj od svých slovenských bratrů. Zajímavě obě kapely naložily s československou vzájemností při interpretaci státních hymen! Jistojistě se máte na co těšit! 30.10 album k dostání na www.shopak.cz a v elektronické podobě na www.mp3shopak.cz

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Tři sestry a Horkýže Slíže pod stromčekom
Top