Detail info
Close

Jiří Stivín - Pocta sv. Cecílii XXII.

Jiří Stivín - Pocta sv. Cecílii XXII.

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Jiří Stivín & Colleguim Quodlibet
Pocta sv. Cecílii XXII.

A. Vivaldi, G. Ph. Telemann, J. S. Bach, J. Stivín a další

Tradiční koncert Pocta sv. Cecílii během jednadvaceti let získal řadu příznivců a stal se již očekávanou listopadovou událostí. Dokonce je zmiňován v odborných publikacích jako každoroční svérázná kulturní událost.
Letošní koncert se koná nově v prostorách Betlémské kaple. Pořadatelem a hlavním protagonistou je multiinstrumentalista Jiří Stivín. Vystoupí za doprovodu celé řady hudebníků různého žánrového zaměření. Na programu jsou jak skladby klasické, tak improvizační a jazzové.
Nekonvenčním způsobem v sobě tento večer spojí mimořádný hudební zážitek s bezprostřední atmosférou, hravou improvizací a humorem.
"Pro mě osobně je to vzácná příležitost jednou za rok se sejít s přáteli a posluchači, kteří fandí naší hudbě," dodává k tomu Jiří Stivín. Koncert je svým charakterem vhodný pro diváky od nejmladších po nejstarší z milovníků hudby.
"Zatímco dramaturgie úvodní části koncertu Pocta sv. Cecílii je daná, pokaždé zahrnuje skladby Bacha, Vivaldiho a Telemanna, část druhá je naopak koncipována jako spontánní muzicírování pozvaných hudebníků, nikdy není dopředu jasné, co přesně se bude na pódiu dít, záleží i na momentálních reakcích publika..." říká k programu Jiří Stivín.

Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz
a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!


Předprodej 390,- Kč / Na místě 450,- Kč
Vstup pro děti do 12-ti let zdarma (max. 2 děti na jednu dospělou osobu s platnou vstupenkou) - děti musí mít vstupenku, která bude poskytnuta zdarma při nákupu vstupenek na prodejním místě Ticketportal a nebo lze vytisknout přímo na ticketportal.cz - zvolte slevu v Nákupním košíku.

ZTP/P info:
bezbariérový přístup zajištěn, slevy pro držitele průkazu ZTP/P nejsou poskytovány.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Jiří Stivín - Pocta sv. Cecílii XXII.
picture Jiří Stivín - Pocta sv. Cecílii XXII.
picture Jiří Stivín - Pocta sv. Cecílii XXII.
Top