Detail info
Close

CHANSON? ŠANSON!

SPOLEK KAŠPAR / DIVADLO V CELETNÉ
CHANSON? ŠANSON!

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

CHANSON? ŠANSON!

Druhá premiéra v rámci nové programové kapitoly na repertoáru Kašparu i Divadla v Celetné, kterou jsme zahájili v říjnu 2012 představením Hledám tě v tomto městě.

Může se z prokletého básníka a hlasatele temných myšlenek stát zpěvák s andělským hlasem? A co se stane, když se potkají na jednom místě Piaf, Vysockij, Bécaud, Hegerová, Dietrich, E.F.Burian, Brel nebo Jiřina Salačová a mají k dispozici pouze jeden mikrofon? A co bude muset pro své vykoupení udělat pět duší poté co se dostanou do pekla a potkají se s ďáblem?

Pokud chcete znát odpovědi na tyto skutečně překvapivé otázky, přijďte se posadit ke stolku do divadla v Celetné se sklenkou vína. Stanete se svědky nepravděpodobných setkání, zpovědí a vyznání, které vám zazpívají duše v pekle?…v nebi?…na zemi? Klavír, bubny a zpěv ve zcela nekoncertním provedení. Večerem provází čert.

„Díky dřívějším začátkům nedělních představení (hrajeme v 17.30) se uvolnilo jeviště v neděli večer, nabídl jsem tento čas i prostor hercům jako volný, nezatížený nájmem atd. Pro tyto večery na přidanou se ujal název ZBYTKY SIL. Takže v neděli ve 21.00 občas uvidíte cosi, co vzniklo navíc, z potřeby a radosti. Další premiéra se chystá na leden.“ Jakub Špalek

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top