Detail info
Close

ANETA LANGEROVÁ - NA RADOSTI

ANETA LANGEROVÁ - NA RADOSTI

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Aneta Langerová – Na Radosti 2017

Na turné Na Radosti Anetu doprovází kapela a smyčcové trio. Vedle písní z posledního alba Na Radosti nebudou chybět i starší skladby v nových aranžích.

Aneta Langerová pokračuje v úspěšném turné Na Radosti ke stejnojmennému novému albu.

Celé turné je pro mě nádherný zážitek. Jsem obklopena lidmi, se kterými je mi opravdu dobře. Dlouho jsem je hledala a věřím, že naše souznění je na pódiu znát. Stejné souznění panuje i v zákulisí. Každé setkání s fanoušky nás nabíjí neskutečnou energií. Snažíme se tu radost lidem vracet, popisuje Aneta. O tom, že se Anetě a její kapele daří rozdávat radost ve vrchovatých doušcích, svědčí bouřlivý potlesk na závěr vyprodaných koncertů.

Album Na Radosti vyšlo na konci roku 2014. Aneta spolu s klavíristou, hudebním skladatelem a producentem Jakubem Zitkem pracovala dva roky na písních, původní hudbě a textech. Pro inspiraci se vydali na Šumavu, kde objevili dnes již zaniklou osadu Na Radosti. To místo jim učarovalo a pomohlo jim přivést na svět desku plnou příběhů. Propracované aranže a osobitý zpěv Anety Langerové předznamenaly úspěch u fanoušků i kritiků. V anketě Žebřík 2014 ji fanoušci ocenili za zpěvačku roku, album Na Radosti a za píseň Tráva. Ze čtyř nominací na cenu Akademie populární hudby – CENY ANDĚL 2014, Czech Music Awards proměnila všechny v andělské sošky. V roce 2015 získala cenu Anděl za videoklip k písni Tragédie u nás na vsi a ocenění zpěvačka roku v anketě Žebřík. Na jaře 2016 vyšlo album Na Radosti na vinylu. Zcela aktuálně bylo vydáno nové DVD a CD Na vlně radosti s živým záznamem koncertu v pražském Foru Karlín.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top