Detail info
Close

LEGENDY BOJUJÍ SPOLEČNĚ Spolek 28 - Czech team 96

LEGENDY BOJUJÍ SPOLEČNĚ Spolek 28 - Czech team 96

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

V pátek 16.12. 2016 od 18.30 se uskuteční na zimním stadionu - HM Aréna Plzeň charitativní hokejové utkání fotbalových a hokejových legend na podporu Spolku 28 Mariána Číšovského a Nadace fotbalových internacionálů.

V utkání nastoupí proti sobě výběr Czech Teamu 96, který reprezentují bývalí fotbaloví reprezentanti, jako např. Karel Poborský, Jan Koller, Pavel Kuka, Luboš Kubík, Vladimír Šmicer, Ivan Hašek, Jiří Novotný a hokejová legenda Tomáš Vlasák. Za Spolek 28, výběr Pavla Horvátha, nastoupí současní a bývalí fotbaloví hráči FC Viktoria Plzeň, jako např. Pavel Horváth, Jan Rezek, Marek Bakoš, Tomáš Poznar, Pavel Fořt, Karel Rada a hokejové legendy Martin Straka, Jiří Hanzlík a Petr Kořínek.

Výtěžek z prodeje vstupenek na utkání putuje na podporu Spolku 28 Mariána Číšovského a Nadace fotbalových internacionálů.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture LEGENDY BOJUJÍ SPOLEČNĚ Spolek 28 - Czech team 96
Top