Detail info
Close

NAROZENINY FLÉDY / ELEKTRO GUZZI (AT)

NAROZENINY FLÉDY / ELEKTRO GUZZI (AT)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Fléda slaví narozeniny! Jako dárek vám nadělí taneční večírek s rakouskými Elektro Guzzi. Těšit se můžete na neortodoxní smršť akustického techna a skladeb z čerstvého alba Clones #acoustic #electronic #dancemusic #experimental

SUPPORT: 1flfsoap 
AFTERPARTY: DJ Joshek 

ELECTRO GUZZI /AT/ (akustické techno, elektronická hudba) 
Kapela Elektro Guzzi vznikla v roce 2004 v Rakousku. Trojice Bernhard Breuer, Jakob Schneidewind a Bernhard Hammer vycházela z krautrockovo-postpunkových kořenů. Ve společném projektu se odmítla vzdát akustických nástrojů, zároveň však chtěli rodáci z Dűsseldorfu tvořit taneční muziku inspirovanou technem. Obě roviny se nakonec spojily v originální fúzi. Na minimalizmu stavěné skladby Elektro Guzzi vycházejí ze spojení kytary, basy a bicích. Eponymní debut přišel po letech pilování společného hraní v roce 2010. Na něj navázala dvojice alb Parquet (2011) a Observatory (2014). Kromě nich vydala kapela několik dalších úspěšných singlů a EP. 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture NAROZENINY FLÉDY / ELEKTRO GUZZI (AT)
Top