Detail info
Close

BOUNTY ROCK CAFE OPEN AIR 2017

BOUNTY ROCK CAFE OPEN AIR 2017

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Změnu v programu hlásí festival Bounty Rock Cafe Open Air. Do Olomouce sice 17. června nedorazí americká zpěvačka Dana Fuchs, ale pořadatelům se podařilo rychle dohodnout vystoupení další zahraniční hvězdy. V areálu Korunní pevnůstky zahraje někdejší kytarista kapely Scorpions a spoluhráč Joea Satrianiho Uli Jon Roth. Jeden z nejslavnějších rockových kytaristů přijede se setem z alba Scorpions Revisited.

Bounty Rock Café Open Air letos nabídne 100 procent muziky navíc Poprvé na dvou pódiích s Uli Jon Rothem, Pražským výběrem nebo Beyond The Black

Už posedmé nastartuje letní festivalovou sezonu v České republice olomoucký Bounty Rock Cafe Open Air. Program v areálu Korunní pevnůstky se ale 17. června poprvé rozdělí na dvě pódia. Tak bohatý line-up by se prostě na jedno pódium nevešel. Zahraje jedenáct kapel a interpretů, mezi nimi někdejší kytarista kapely Scorpions a spoluhráč Joea Satrianiho Uli Jon Roth. Dále, česká bigbítová legenda Pražský výběr, slovenští Horkýže Slíže nebo hard rockový Škwor. Pořadatelé ale letos mysleli víc i na mladší publikum, když pozvali například vycházející hvězdu německého symphonic metalu - Beyond The Black, Vojtu Kotka se skupinou TH!S nebo jednu z nejlepších olomouckých kapel Sunset Trail. Předprodej vstupenek začíná v pátek 24. února.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top