Detail info
Close

SLET BUBENÍKŮ 2016 / The Best of 15 Years

SLET BUBENÍKŮ 2016 / The Best of 15 Years

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

15. ročník Sletu bubeníků s podtitulem Ktož sú boží bubeníci hledá inspiraci v bohatém hudebním portfoliu Evropy. Zatímco husité cizí vojska zaháněli zpěvem, 21. století národy stmeluje rytmem Sletu bubeníků.

Geograficky je Slet rozkročen od pouští Blízkého východu až po Vltavu. V rámci dvouhodinového koncertu zazní inspirace gregoriánským chorálem, husitskými písněmi, můžeme se těšit na hřmotné bubenické polyrytmické groovy, hrané na bicí soupravy, tympány, elektroniku a basové bubny. Rytmickou smršť posílí mužské hlasy sboru Affetto a izraelská zpěvačka Kamila Kama, přinášející do programu silný, výrazový zpěv a prvky performance.
Základ sestavy tvoří jako vždy hráči na klasické západní bicí nástroje používané v rockové i etnické hudbě (Pavel Fajt, Pavel Koudelka). Perkuse bude obhospodařovat Tomáš Reindl. Hutné spodky podpoří bubeník Milan Cais (Tata Bojs) , jehož umělecký rozptyl slibuje výlet do dalších hudebních i výtvarných oblastí. Další bubeníci jsou zatím v jednání.
Celkem se na pódiu každý rok rozezní až dvě tuny nástrojů - bicích souprav, činelů, mnoha etnických bubnů, kláves a elektroniky, ale i lidské hlasy, gongy, perkuse, barely. Tento pestrý globálně-hudební mix každoročně poutá pozornost odborné i laické veřejnosti a koncerty bývají nezapomenutelným hudebním zážitkem.

FB Event
www.sletbubeniku.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture SLET BUBENÍKŮ 2016 / The Best of 15 Years
Top