Detail info
Close

Tři sestry 29 let OPEN AIR

Tři sestry 29 let OPEN AIR

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

TŘI SESTRY JSOU ZPÁTKY V BRANÍKU!!! Aneb Tři sestry 29 LET OPEN – AIR

16. -17. 5. 2014 proběhne slavnostní hudební narozeninový večírek skupiny Tři sestry, letos ku oslavě již 29. výročí založení souboru! Ovšem po dlouhých 29. letech se skupina vrací do svého rodného Braníka, odkud se v osmdesátém pátém roce vypotácela ze Staré Kovárny, vstříc své hvězdné budoucnosti!
Letošní koncert se totiž uskuteční v areálu A-parku ledárny Braník, v novém, rozsáhlém prostoru, ideálním a důstojném pro návrat Tří sester domů! Frontman Lou Fanánek Hagen k návratu do Braníka říká: „Braník byl pro Tři sestry magickou čtvrtí starých domků, honosných vil, činžáků i občasného betonového monstra, která byla doslova prošpikována sítí obskurních restaurací, kde seděl nejen Nikotin a Sahula, ale i Jiří Pavel, David Vávra, Milan Šteindler a samozřejmě král Braníka Vlastík Zavřel. Tak jako věkem starší intelektuálská partička z prominentní Prahy 6 měla svůj Houtyš a Hanspaulku, my našli svůj domov ve vskutku lidovém Braníku“
Na letošní oslavě zahrají tito další gratulanti: Horkýže Slíže, Zóna A, Visací Zámek, Plexis, E!E, SPS, Synové výčepu, Doctor P.P., Apple Juice, Lety Mimo, Dilemma in Cinema, Požár Mlýna, MZH, De Bill Heads, The Radicals, V.T.Marvin, Resume a další…
Skupina Tři sestry již tradičně oslaví své narozeniny dvou a půl hodinovým koncertem, během kterého zazní celá řada hitů z jejich devětadvacetiletého působení na české hudební scéně. Poblahopřát a společně se Třemi sestrami si zazpívat přijdou i hosté a kamarádi z jiných souborů!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Tři sestry 29 let OPEN AIR
Top