LET IT ROLL OPEN AIR 2010 hlásí první jména!

Let It Roll open air festival
23. – 24. 7. 2010
Pískovna Oplatil, Staré Ždánice u Pardubic
line-up:
Sub Focus feat. MC I.D. (UK), High Contrast (UK), London Elektricity (UK), DJ Marky & MC Stamina (BR / UK), Matrix & Futurebound (UK), Marcus Intalex (UK), Calibre (UK), Original Sin (US), Temper D (UK), MC Wrec (UK), MC Coppa (UK) & many more
Line-up letního festivalu Let It Roll se konečně rozšiřuje o další drum & bassové hvězdy. Kromě již známého výběru High Contrast, London Elektricity, Marky & Stamina MC, Matrix & Futurebound a Temper D na list přibyli Sub Focus & MC I.D., Marcus Intalex, Calibre, Original Sin, MC Wrec a MC Coppa.
Sub Focus se po více než roce vrací na hlavní stage akce Let It Roll, a to jako autor nejlepšího alba loňského roku, které pojmenoval jednoduše Sub Focus. Kromě drum & bassových party trháků na něm nabídl třeba i houseové vypalovačky a dubstepový kousek. Deska však nebyla jedinou devizou blonďatého šikuly, blýsknul se i remixy pro mainstream hvězdy jako Basement Jaxx, The Prodigy, Deadmou5 nebo Dizzee Rascal.
Američan Original Sin sklidil za rok 2009 velké ovace díky albu Grow Your Wings, které ho představilo nejen jako tvůrce pure jump-upu, ale hlavně jako inovativního krejčího - oblékl totiž oldschool do nového, nadčasově znějícího kabátu. Zaslouženě se tak stal v britských DNB Awards producentem roku, první skončil i jeho track Therapy, celé album se umístilo těsně za tím Sub Focusovým. Do line-upu kromě těchto dvou top producentů přibývají MCs I.D.., Wrec a Coppa.
Radio 1 Take Control stage se v pátek promění v přehlídku fajnšmekrovin. Těšit se můžete na Soul:ution, tedy noc pod taktovkou labelu Soul:R. Ve stanu zahrají majitel vydavatelství, Marcus Intalex, producent, vměstnávající do svých tracků vlivy Detroit techna a dále Calibre, jeden z nejpovolanějších průkopníků soulful drum & bassu a liquid funku.

Vstupenky na LET IT ROLL OPEN AIR 2010 koupíte přímo ZDE! 

Let It Roll pro své fanoušky připravil sérii warm-up parties, na nichž bude možné zakoupit vstupenky za výhodnější cenu. První z akcí je DrumiX, který se uskuteční v sobotu 1. května na pražské Lávce. Z Anglie na tento mejdan dorazí Cyantific a Kasra, z domácích se předvedou Deadly Viperz, Bifidus Aktif a další. Lístky na této akci seženete za 450 Kč.
Více informací naleznete na www.letitroll.cz.


Top