Vzpomínka na GURU 7.5. v Abatonu s free vstupem!

„A Tribute To Guru“ 7. května v pražském Abatonu. Vstup zdarma! 
 
Je to přesně jeden týden, kdy přišel světovej hip hop o jednu ze svých legend. Ve svých 43 letech podlehl v pondělí 19.4.2010 rakovině MC Guru (Gang Starr, Jazzmatazz).
Především Daliboy z naší produkční agentury bere tuhle ztrátu velmi osobně, jelikož jeho  historicky první uspořádanej koncert byl právě v roce 2005 koncert Gurua v Roxy. Též přivezl o 2 roky později  Gurua s Jazzmatazz na svůj Hip Hop Allstars festival.
Na letošní ročník letního Hip Hop Jam (www.hiphopjam.cz) festivalu přivážíme DJ Premiera, kterej zůstane navždy spojen s Guruem a jejich grupou Gang Starr, která chrlila v devadesátých letech tuny nesmrtelných songů.   

Z naší pozice tedy považujeme za slušnost a povinnost zároveň připojit Českou republiku k ostatním zemím a uspořádat A Tribute To Guru akci. Akce vznikla narychlo a velmi spontánně, uskuteční se v pátek 7. května 2010 v pražském Abatonu. Vstup na tuto vzpomínkovou akci je zcela zdarma a tímto bychom rádi poděkovali všem DJs, kteří se na akci ukážou bez nároku na honorář. Big up pro Radio Spin 96,2 FM, které mediálně podpoří tuhle akci.

Svou účast na akci A Tribute To Guru k dnešnímu dni potvrdili:
DJ Wich, DJ Mike Trafik, DJ Orion, DJ Jorgos, DJ Maztah, DJ Kwé, DJ Mad Skill, DJ Rawal, DJ Robot, DJ Skupla, DJ Noir, DJ Kolack. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podpoř též tuhle vzpomínkovou akci svou účastí! RIP Guru (17.7.1966-19.4.2010)

Top