OZZY OSBOURNE vystoupí na festivalu ŘÍPFEST 2010!

Legendární OZZY OSBOURNE se vrací do Čech a zahajuje na festivalu ŘÍPFEST 2010 své evropské turné!

Ozzy Osbourne, rocková legenda se vrací na živá vystoupení. Po 3 leté pauze vydává nové album s názvem "SCREAM" a vyráží na evropské turné, které zahájí v Čechách na open-air rockovém festivalu ŘÍPFEST 2010. Toto vystoupení bude v roce 2010 jeho jediným koncertem v České Republice a na Slovensku. Řípfest, jako jednodenní akce, se uskuteční v sobotu 28. 8. 2010 na úpatí legendární hory Říp, v obci Krabčice v části Rovné. Akci pořádá MV Cover s.r.o. Praha.
Na Řípfestu kromě legendární ikony OZZY OSBOURNA vystoupí i další rockové legendy zvučných jmen ze zahraničí i z České Republiky. Například skotští Nazareth, nebo bývalý frontman skupiny Uriah Heep – Ken Hensley s kapelou Live Fire (dříve Viking All Stars Band). Speciálním hostem večera jsou američtí Korn. Akce přiláká fanoušky rockové hudby napříč všemi generacemi.
 „Uspořádat rockový festival pod Řípem byla jedna z mých myšlenek, s kterou jsem si pohrával před dvěma lety a nyní se sen plní,“ řekl hlavní pořadatel Vladimír Veselý z firmy MV Cover. „Měl jsem za cíl uspořádat akci, kde vedle sebe vystoupí praotci rocku ze zahraničí i z Čech, a když praotci – proč ne právě pod Řípem – legendární českou horou,“ dodává Veselý. Mezi české kapely, které na festivalu vystoupí, patří například Radim Hladík a Blue Effect, Krucipüsk nebo Cocotte Minutte. Další jména budou oznámena postupně.
Cena vstpenky startuje na 1595 korunách, předprodej startuje 22.4.2010.

Vstupenky na ŘÍPFEST 2010: OZZY OSBOURNE, KoRn a další koupíte přímo ZDE!

Návštěvníci tradiční Řipské pouti o víkendu 24. 4. a 25. 4. mají jedinečnou možnost k zakoupení vstupenek na Řípfest pouze za 1395 korun, ve speciálním festivalovém promo stanu. „Fanoušci si zde mohou zakoupit také trička, přívěšky, CD a DVD rockových legend, které na festivalu vystoupí. Jedině zde v našem promo stanu si lidé mohou koupit vstupenky s velkou slevou,“ doplnil Veselý.
Více informací o předprodeji, místu konání akce a další podrobnosti jsou na www.ripfest .cz – oficiálních stránek festivalu Řípfest.
Pro další informace
Marketa Vesela: marke@swc.me tel: +44 (0) 7912 021 446
Martin Bauer: martin.bauer@sundisk.cz tel: +420 485 100 500

Top