Festival ZAHRADA v Náměšti na Hané po jednadvacáté!

Festival ZAHRADA v Náměšti na Hané po jednadvacáté
Největší folk a world music festival u nás.




 

 

 

 

Největší festival v ČR zaměřený na world music, folk, rock, etno, alternativu, bluegrass, tramp, blues, spirituály proběhne ve dnech 2. – 5. července 2010, pokud ovšem nepočítáme předkoncerty na různých místech Olomouckého kraje.

Celkově na Zahradě vystoupí přibližně 150 skupin a sólistů z ČR a ze zahraničí. Především tu bude dlouhá řada hvězd a osobností folkové, world i rockové scény. Vedle nich se představí nejlepší z více než tří set kapel a sólistů z výběrového Konkursu Zahrady, který probíhá v celé České republice v průběhu jara. Program festivalu se odehrává na čtyřech scénách zámeckého lesoparku v Náměšti na Hané.
V pátek 2.7. začíná program v 18:00, v dalších dnech probíhá program v Náměšti na Hané na čtyřech scénách od 10 hodin dopoledne do dvou do rána. Program budou doplňovat jam sessiony, tanec, divadlo, výstavy a soutěže.
Z Olomouce jezdí na Zahradu kyvadlová autobusová doprava (a samozřejmě i večer po koncertech zpět), posíleny budou i vlakové spoje na trati Olomouc – Náměšť na Hané – Prostějov. Táboření je v ceně vstupenky. Ti, kteří nechtějí spát ve stanu, si mohou zajistit ubytování v okruhu šesti kilometrů. Vedle širokého sortimentu občerstvení bude ve festivalovém městečku i bohatá nabídka hudebních nosičů, knih či hudebních nástrojů. Koupaliště je v sousedství areálu. Invalidé mají vyhrazená místa jak v hledištích, tak na tábořišti. Psi a další zvířata nemají vstup povolen.

Nejlevnější „Vánoční permanentky“ na tři nebo na čtyři dny jsou již v prodeji. Jejich prodej končí 31.1.2010, po tomto datu bude cena už vyšší a také se začnou prodávat vstupenky na jednotlivé dny. Proti nákupu později nebo na místě výrazně ušetříte.

Vstupenky na Festival ZAHRADA 2010 za vánoční cenu ZDE!

Vánoční  předprodej
Čtyřdenní permanentka (2.-5.7) 640 Kč
Třídenní permanentka (3.-5.7.) 540 Kč
Vstupenka pro děti do 130 cm výšky stojí 1 Kč, invalidé platí zlevněné vstupné ve výši
cca 50%, junioři (131 – 150 cm) taktéž. Tyto slevy pouze na místě.

Podrobnosti o Zahradě najdete v hudebním měsíčníku FOLK a na www.folkcountry.cz.

Top