HIP HOP JAM 2010 plný novinek a s vánoční nabídkou!

Hip Hop Jam 2010 plný novinek!
Sleduj datum konání, změnu lokality,
nový předprodej + speciální vánoční akci na lístky


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jsme rádi, že můžeme v tuto chvíli oficiálně oznámit termín konání dalšího ročníku Hip Hop Jam festivalu (www.hiphopjam.cz), který se letos svou návštěvností a velmi silnou podporou celé scény a partnerů definitivně zařadil mezi nejzásadnější letní události v České republice. Zároveň bychom rádi široké veřejnosti představili několik zásadních novinek, kterými se bude další ročník lišit od těch předchozích.  

Hip Hop Jam 2010 bude poprvé ve své historii třídenním festivalem a uskuteční se třetí prázdninový víkend, tj. 15.-17.7.2010. Posouvá se tedy o jeden týden, aby se nekryl s akcemi typu Street Dance Kemp, Splash! apod. Až tedy pořídíte nové kalendáře pro rok 2010, nezapomeňte si udělat vykřičník u víkendu 15.-17. července 2010.

Další velmi zajímavou novinkou bude plánovaná změna lokality festivalu, jelikož Hip Hop Jam festival rok od roku roste a letošní Svojšice u Pardubic již našemu festivalu nestačili svou kapacitou. K nové lokalitě zatím prozradíme jen tolik, že se bude jednat o všeobecně známé místo v dosahu Prahy s dobrou dostupností (auto/vlak/bus). Více informací o nové prvotřídní lokalitě vám přineseme v novém roce. Stay tuned.
 

Změna oficiálního předprodeje lístků je též zásadní novinkou. 3denní permanentky na letní Hip Hop Jam 2010 budou nově k dostání pouze v předprodejních sítích Ticketportal (www.ticketportal.cz, www.ticketportal.sk) a v průběhu ledna i Sazka Ticket (www.sazkaticket.cz). V praxi to tedy bude znamenat, že lístek na Hip Hop Jam festival pořídíte na každé poště a trafice, která má sazka online terminál!

Předvánoční limitovaný předprodej

Pro všechny, kteří pořád tápou s vánočním dárkem máme novinku v podobě limitované série 1000 ks permanentek na letní Hip Hop Jam 2010. Cena lístku v této předvánoční akci je pouhých 250,-Kč + poplatky a lístky budou k dostání ve od pátku 4.12. do středy 23.12.2009. Navíc je v tomto datu seženete na vybraných akcích/shopech, které uveřejníme každým dnem na http://www.hiphopjam.cz/tickets

Vstupenky na HIP HP JAM 2010: UrbanCulture Open Air Festival ZDE!  

A aby těch novinek nebylo málo, tak v roce 2010 čekejte ještě větší důraz na domácí cz+ sk scénu a návrat taneční streetdance arény, která měla na prvním Jamu obrovský úspěch a kterou jsme v roce 2009 všichni postrádali. Už nyní vybíráme top headlinery a už nyní připravujeme doprovodný program, tzn. nespíme ;-). Informace budeme přinášet průběžně v novém roce.

Tak a nyní je jen na vás, zdali se zúčastníte téhle velké prázdninové události. Za celou produkci děkujeme našim lidem a partnerům za přízeň a podporu HHJ! Dává nám to energii do dalšího ročníku! WWW.HIPHOPJAM.CZ 

Top