U.D.O. mění termíny koncertů v ČR!!!

Koncerty německé metalové legendy U.D.O., v rámci evropského turné k nové desce, přesunuty!

Nové termíny:
19. 1. 2010 ZLÍN, Masters Of Rock Café
20. 1. 2010 PRAHA, Abaton

Německá metalová ikona U.D.O. v čele s legendárním „dominátorem“ s nezamenitelným hlasem Udo Dirkschneiderem musela z rodinných důvodů v kapele změnit své koncertní plány. Dochází tak k přesunutí 1. části plánovaného evropského turné, kam spadají i koncerty v ČR!

Koncerty se tedy uskuteční ve stejných klubech, v Praze - Abaton a ve Zlíně – Masters Of Rock Café.
Již zakoupené vstupenky na oba koncerty zůstávají v platnosti i na nové termíny!

Speciálními hosty koncertů budou české metalové špičky, kapely SALAMANDRA a SEVEN.

Co si vůbec dneska představíte pod pojmem „Dominator“? Dříve by to byl asi skvělý, bezchybný, neporazitelný a energický hokejový brankář Dominik Hašek. Dnes si vybavíme další vývojový stupeň strašidelného maníka z obalu desky klasiků U.D.O. „Mastercutor“, který se na nové desce této německé heavy-metalové legendy přerodil právě v Dominátora! Ano, přesně, „Dominator“, to je název zbrusu nové desky mistra UDO Dirkschneidera a jeho bandy, která ihned po svém vydání letos v srpnu výrazně okupuje přední příčky světových charts!

Rok 1981 byl velmi důležitý pro kapelu ACCEPT v jejímž čele stál Udo Dirkschneider. Vydali svou třetí, průlomovou desku „Breaker“, po které se ke kapele začalo přidávat přídavné jméno „legendární“. Úspěchy dalších desek „Restless and Wild“ (1982), „Balls To The Wall“ (1983, zlatá deska v USA), „Metal Heart“ (1985) byly zaručeny, fanouškovská základna rostla. Avšak rok po vydání kultovního alba „Russian Roulette“ se cesty zpěváka Uda a zbytku kapely rozešly! Charismatický Udo Dirkschneider zakládá vlastní kapelu U.D.O., aby pokračoval po tak úspěšně vyšlapaném chodníčku tradičního heavy-metalu a neustále vydává silná a úspěšná alba jako „Animal House“ (1987), „Mean Machine„ (1988), Faceless World“ (1990), „Timebomb“ (1991). V roce 1992 byl sice v pokušení vrátit se do Accept a spolu s kapelou se pokusit o velký reunion, ale nakonec nadále pracuje a žije pod hlavičkou U.D.O. a vydává další skvělá alba „Solid“ (1997), „No Limits“ (1998), „Holy“ (1999), „Live in Russia“ (2001) a „Man and Machine“ (2002). V roce 2004 vychází velmi vysoce hodnocené album „Mission No X“, avšak za absolutní vrchol je doposud považováno album z roku 2007 „Mastercutor“.
Nyní nastal čas vytasit se s něčím novým, něčím, co naváže na úspěch svého předchůdce, ba co víc, pokusí se ho i předčít! „Dominator“ je opět klasickou heavy-metalovou deskou, opět s nadčasovým zvukem a je jakýmsi průřezem Udovy hudební kariéry s klasickými riffy a charismatickými chorály z dob Accept, s epickými orchestrálními kousky, s dravými a přímými, silnými melodiemi, s energií sršícími heavy songy. Opět jde o vynikající sdělení světu excelentního Uda. Nová deska byla nahrána a zkompletována opět Udovým dlouholetým přítelem z kapely Accept a nyní kytaristou jeho kapely U.D.O, Stefanem Kaufmannem, takže se máte zase  na co těšit! Připravte se na dominanci a accept the boss!:)

U.D.O. se svým „Dominátorem“ ve ZLÍNĚ 19.1. a v PRAZE 20.1.! Buďte tam!

Top