Nový klub PANAMA v Hradci Králové pokřtí Jeff Milligan!

Nový klub PANAMA v Hradci Králové pokřtí Jeff Milligan!

Netrpělivě očekávané informace o úvodní párty nového královéhradeckého prostoru PANAMA CLUB jsou konečně zde!
V úterý 27. Října 2009, tedy den před státním svátkem, se ve Festivalparku poprvé otevřou brány zrekonstruovaného a plně vybaveného hangáru, který budiž od této chvíle zván jménem PANAMA CLUB!
První akce v PANAMA CLUBu bude zároveň oslavou čtvrtých narozenin východočeského projektu KLIKA. Zakladatelé tohoto uskupení Subsist a Ala, pozvali jednoho z největších světových minimalových umělců – famózního krotitele čtyř gramofonů – Kanaďana JEFFA MILLIGANA, jehož úžasné vystoupení je samo o sobě dostatečným důvodem k návštěvě této neobyčejné párty.
Pořadatelé ale nelenili a dali si velmi záležet i na zbytku slavnostního line-upu. Tvořit jej bude legenda české techno scény a velký hudební znalec – DJ KAISERSOZE. Chybět samozřejmě nebudou ani známé tváře a zakladatelé celého projektu DJs SUBSIST a ALA. Své místo si určitě zaslouží i velmi nadějný a prozatím nepříliš známý live act současného českého minimalu RADIOACTIVE TUNES. Ozdobou v podobě něžného pohlaví, která však umí parket pěkně rozparádit, bude DJane SONJA. Svou premiéru na Klice si odbude další průkopník v končinách neoraných alias DJ SEEGENG. O ranní smyslnou tečku v podobě velmi důkladně poskládaných deep-houseových tónů se postará DJ MULLI.
V těchto dnech finišujeme úpravy prostoru, abyste se v klubu cítili co nejlépe. Klubový hangár bude samozřejmě uzavřen, vchod do něho bude zadními dveřmi. Počasí nám v těchto dnech dává na srozuměnou, že zima na sebe nenechá dlouho čekat, a proto bude hangár vytápěn několika instalovanými přímotopy a tepelnými fukary. Pro Vaše pohodlí jsme klub vybavili několika pohodlnými sedačkami a křesly abyste měli dostatek místa k odpočinku.
Těšit se můžete na opravdu skvělý zvuk, bohatý světelný park instalovaný po celém prostoru klubu, tři velkoplošné videoprojekce a laser show. O dekorace klubu se postaral profesionální dekoratér a aranžér a vězte, že budete opravdu mile překvapeni.
Bar bude bohatě zásoben alko i nealko nápoji, cigaretami a chybět nebude ani fast-food občerstvení.
Přímo uvnitř klubu budete mít také možnost nechat se zdarma nalíčit nebo upravit účes od profesionálních stylistek a kadeřnic z hradeckého salonu Mimikry, který najdete na Gočárově třídě.
Předprodej vstupenek je realizován prostřednictvím sítě Ticketportal, kde za vstupenku zaplatíte 150,- korun včetně poplatků. Pro nákup vstupenky přes internet klikni zde. Prodejní místa sítě Ticketportal je v každém městě po celé ČR. Seznam prodejních míst najdete na www.ticketportal.cz. Cena vstupenky na místě bude 200,- Kč.
Více informací o PANAMA CLUBU, o párty a o účinkujících najdete na webu http://www.panamaclub.cz/.
Přijďte s námi oslavit začátek nové klubové éry v Hradci Králové! Těšíme se na Vás ;-)

Top