Klubová Olomouc ožívá - BUBBLES vs. PULZAR!

Ticketportal, která disponuje spoustou poboček po celé ČR. Dále mezi předprodejními místy máme síť videopůjčoven Videoprivat, shop Ed Hardy, De Puta Madre a Von Dutchv Olomouci, dále eshop  rave.cza internetovou kavárnu Mango v Olomouci.
Ceny vstupenek jsou krásných 165 Kč (175 Kč v Ticketportalu), což je pro akci s takovými jmény jako Ben Sims a Felipe na české poměry nevídané. Chceme pomoci v rozvoji taneční scény a dát lidem možnost přijít na kvalitní hudbu s výborným djským obsazením za nízkou cenu. Do KD se vejde něco okolo 2000 lidí, což napovídá, že bude výborná atmosféra. Doporučujeme si lístek co nejdříve zakoupit, protože kapacita kulturního domu je tímto číslem omezená. Na místě budou stát lístky 220 Kč. 
Do 22 hodin máme pro všechny ty, kteří se rozhodnou užít si party už od začátku, připravené speciální cenové akce na baru. Například ke dvěma vodkám třetí zdarma, zvýhodněná cena Semtexu s vodkou, atd.. Takže přijďte brzo a můžete začít kalit už od samého začátku a pošetřit tím svojí peněženku :-). 
Na akci pro vás máme připravenou módní přehlídku od našeho partnerského olomouckého Shopu Ed Hardy, De Puta Madre a Von Dutch, se spoustou krásných modelek a oblečení. Připravený máme i hairstylingový workshop, kde si budete moci nechat udělat stylové účesy zcela zdarma po celou noc.
Druhá velice důležitá věc, je spuštění webových stránek www.bubblesparty.cz, kde můžete ode dneška sledovat všechny důležité informace, ať už o djs, jak se k nám dostat, kde si koupit lístky nebo jaké všechny soutěže probíhají a spoustu dalších věcí k akci. V záložce navigace se můžete například dočíst, že hned naproti kulturnímu domu stojí hotel Sigma, ve kterém se, pokud máte vstupenku na Bubbles vs Pulzar, můžete ubytovat se slevou 30%.
Na party Bubbles vs Pulzar 2.10. v olomouckém kulturním domě Sidia vystoupí djs: Ben Sims ( Uk, Splitmusic.net), Felipe (At, Titan), Michael C & Wolscha feat. Jakub strings on Violin, Home vs Scuberman, Jeaniss vs Heaton, Ravic a Jamal Djs. Akci otevře výherce naší velké soutěže pro všechny začínající djs na stránce idj.cz
Top