AND1 BASKETBAL MIXTAPE TOUR 2009

BASKETBALOVÁ EXHIBICE ROKU
VÝBĚR AND1 POPRVÉ V PRAZE!

17. 9. 2009 SE V PRAŽSKÉ TESLA ARÉNĚ POPRVÉ PŘEDSTAVÍ BASKETBALOVÉ MUŽSTVO SNŮ SLOŽENÉ Z NEJLEPŠÍCH AMERICKÝCH STREETBALLOVÝCH a FREESTYLOVÝCH HRÁČŮ
AND 1 TEAM.

PROGRAM:
15:00 DĚTSKÝ VÝUKOVÝ KEMP S HRÁČI AND 1
18:00  ZAČÁTEK PROGRAMU:
PŘEDZÁPAS:  AND 1 vs TINA TEAM
složený z výběru CZ a SK hip hopových hvězd!
H16, VEC, TINA, DJ KAPPA, DJ DINERO a další.
EXHIBIČNÍ ZÁPAS: AND1 vs BK SYNTHESIA PARDUBICE
STREETBALL BATTLE: AND 1 vs USUR-PATORS
BOHATÝ DOPROVODNÝ PROGRAM, HIP HOP KAPELY A DJ´s

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK V CENĚ OD 290,- Kč
EXKLUZIVNĚ V SÍTI TICKETPORTAL



Basketbal. Sport, který je u nás  rok od roku populárnější. Svědčí o tom třeba nadšená atmosféra při nedávných kvalifikačních zápasech české reprezentace na mistrovství světa ve vyprodané  pražské Folimance.  Ještě bouřlivější atmosféru ale zažijete, pokud se 17. září vydáte do pražské TESLA Areny
na show slavného basketbalového výběru AND1. Co všechno pod basketbalovým košem dovedou, uvidíte v rámci 3 exhbičních zápasů, které začnou v 18:00 hod.

PŘEDZÁPAS:
Basketbal a hiphop? To je jeden svět, jedna komunita. Proto se v rámci doprovodného programu můžete těšit také na DJ sety a vystoupení špičkových projektů CZ/SK rapu. A aby toho nebylo málo – část účinkujících nastoupí proti týmu AND1 v PŘEDZÁPASE jako členové TINA TEAMU. Kromě mnoha jiných se během večera a v TINA TEAMU představí členové H16, Vec, DJ Kappa a samozřejme Tina.

HLAVNÍ EXHIBIČNÍ ZÁPAS:
V rámci hlavního exhibičního zápasu se s týmem AND1 utká výběr TOP 10 družstva Mattoni Národní basketbalové ligy BK SYNTHESIA PARDUBICE. Jmenovitě to budou 3 američtí hráči Derek Wright, Marcus Arnold a Maurice Hampton - nejlepší střelec Mattoni Národní basketbalové ligy za rok 2008,
dále člen basketbalové reprezentace České republiky Petr Bohačík a jeho spoluhráči Pavel Harčár
a Jan Špaček.

STREETBALL BATTLE:
Dalšími, kdo během večera dostanou šanci změřit síly s teamem AND 1 budou čerství vítězové Pražského mezinárodního streetbaloového poháru a zároveň 1. team české streetballové ligy
USUR-PATORS. S AND1 sehrají streetbalový zápas a diváci tak budou mít možnost srovnat basketbalový (5 hráčů v každém družstvu, hraje se na 2 koše) i streetballový (3 hráči v každém družstvu, všichni hrají na 1 koš) způsob hry.

AND 1 TEAM

Vše začalo videokazetou AND 1 Mixtape, se sestřihem z NY basketbalových hřišt, distribuovanou v obchodech basketbalové značky AND1. Hlavním představitelem byl Rafer "Skip 2 My Lou" Alston,
tehdy -náctiletý rozehrávač (letos nastupoval v základní pětce finalistů NBA Orlanda Magic).

Rafer při hře předváděl s míčem neuvěřitelně kreativní, divácky velmi atraktivní kousky a úspěch Mixtape se dostavil prakticky okamžitě. Začalo hledání dalších hráčů s podobným sportovním talentem a smyslem  pro show a vznikl celý tým AND1, který začal se svou MIXTAPE TOUR objíždět a vítězit na exhibičních utkáních ve velkých amerických městěch, vždy proti tamnějšímu basketbalovému týmu.

AND1 Mixtape Tour se během pár let rozrostla na desítky zastávek nejen ve Spojených státech,
ale i v zámoří a AND1 si tak připisují mamutí podíl na celosvětové popularizaci streetballu.

Hráči AND1 nejenže na hřišti předvádějí skvělou sportovní show, ale povedlo se jim vytvořit si kolem sebe magickou auru - tým totiž prakticky neustále vítězí!

Zápasy a Mixtapes AND 1 nejsou  “pouhou” sportovní exhibicí se spoustou geniálních triků s míčem. jak už bylo řečeno - AND1 to je také hip hop a to z dílny těch nejlepších! Již řadu let se o muziku na zápasech a Mixtapes AND1 starají takoví umělci jako X-ZIBIT, METHOD MAN, SNOOP DOG, BUSTA RHYMES, M.O. P. a další! Ani v Praze tomu nebude jinak, těšit se můžete na hip hopové kapely a DJ´s.

17. 9. 2009 MÁME MOŽNOST PŘESVĚDČIT SE O VÝJIMEČNOSTI TÝMU AND 1 NA VLASTNÍ OČI!
PRAHA SE NA JEDNO ODPOLEDNE STANE BASKETBALLOVÝM CENTREM SVĚTA.
NEPROPÁSNĚTE TO!


AND 1 TEAM

AND1 team se neustále rozrůstá a obnovuje -  mj. při většině zastávek Tour pořádá utkání pro místní hráče, ze kterých později vybírá nové členy. Tento způsob selekce zaručuje kvalitu a hráči nastupující za AND1 jsou vždy vynikající atleti se skvělými basketbalovými dovednostmi.
V Praze se mimo jiné v teamu AND 1 představí jeden z prvních hráčů  Mixtape Tour - Aaron "AO" Owens. AO je hráč, který pamatuje úplné začátky Mixtape Tour a v zámoří je stále jedním z nejpopulárnějších streetballistů.
Asi úplně nejpopulárnějším členem současného výběru je Grayson Boucher, THE PROFESSOR. Jen 180 cm vysoký běloch se do výběru dostal, když hrál na Tour za výběr NY a tým AND1 sestřelil trojkou v poslední vteřině utkání. Od té doby vyučuje svůj precizní ballhandling v barvách AND1.
Také ostatní hráči, které budeme moci vidět v Praze jsou v zámořské i celosvětové streetballové komunitě známá jména. AIR BAMA je nazýván lidmi z oboru jako nejlepší "in-game" smečař. JFK a HIGH RIZER jsou hráči známí ze seriálu soutěží ve smečovaní City Slam. BAD SANTA  a I'll Be Right Back jsou elitní rozehrávači. Soupisku ještě doplňují VIOLATOR, DA AGRESSOR a BIG SWOAL. Většina hráčů má zkušenosti z americké univerzitní soutěže NCAA, či nižších amerických profi lig.

Soupiska AND1 týmu:
Violator..... Renaldo Johnson
AO......Aaron Owens
BIG SWOAL.......James Rhodes
HIGH RIZER.......Marvin Collins
JFK.......Shanod Burton
I'll Be Right Back.......Erving Opong
Da Agressor........David Bailey
BAD SANTA.......Kenny brunner
THE PROFESSOR......Grayson Boucher
Air Bama........Kareem Ward

Více informací: Markéta Křížková, 724 444 538, marketa@goproduction.cz
Předprodej vstupenek: www.ticketportal.cz


Top