Kamarádi do deště se vrací jako DĚTI RÁJE!!!

Kamarádi do deště se vrací jako DĚTI RÁJE !!!

Známe jména hlavních hvězd mediálně sledovaného muzikálu DĚTI RÁJE! A nejsou to jména jen tak ledajaká. Po téměř 18 letech se znovu sejdou „Kamarádi do deště“  Lukáš Vaculík a Sagvan Tofi. Ti budou vystupovat v rolích DJů, přičemž pro Sagvana je to vůbec první divadelní role. V hlavní ženské roli se pak představí Iveta Bartošová. Další obsazení vzejde z druhého kola konkurzu, které probíhá právě v těchto dnech.
 

Muzikál o tom, jak jedna písnička ve víru diskotékového třeštění rozdělila Evu a Michala a jak je zase dala dohromady.

Důvěrně je znáte. Buď to byly písničky vašeho mládí, nebo mládí vašich dětí či rodičů. Nestárnou, jsou tady pořád. Možná vás i štvou, ale určitě je zbožňuje někdo, koho znáte. Samy si říkaly o muzikál. Tak jsme to zkusili !

Písničky Františka Janečka, Michala Davida, Zdeňka Bartáka, Pavla Vrby a skupiny Kroky hrají v muzikálu Sagvana Tofiho hlavní roli.
Možná je tenhle příběh, který začal na diskotéce v 80. letech i vaším příběhem. Trocha romantiky, maličko nostalgie, humor, zábava, ale i nadhled.  Mládí bez ohledu na to, kolik vám dneska je. Čas na blbnutí je vždycky, zvlášť když k tomu hrají Decibely lásky, Poupata, Nonstop, Největší z nálezů a ztrát, Pár přátel, Každý mi Tě lásko závidí a další ze třiceti legendárních písní.

Režie se ujal Petr Novotný, renomovaný muzikálový režisér, jehož inscenace se staly legendami. Za všechny jmenujme Jesus Christ Superstar, Les Misérables – Bídníci nebo Miss Saigon.

Hudební aranžmá má na starosti Michal Dvořák, někdejší člen legendární skupiny Lucie a dnes úspěšný skladatel.

Premiéra je plánovaná na 4. listopadu 2009.

Děti Ráje budou uvedeny v Muzikálovém divadle Goja Music Hall.

Vstupenky na www.ticketportal.cz a bližší info: ZDE 


Aktuální informace na www.detiraje.cz

Top