Bořek Stavitel v ČR!!

BOŘEK STAVITEL LIVE!
Tour listopad 2009

 

Světoznámý dětský animovaný seriál, který znají milióny dětí na celém světě a v loňském roce jej opakovala Česká televize a nový kanál JIMJAM TV vysílá několikrát denně, se dočkal i jevištní podoby, která objela v roce 2008 s velkým úspěchem celou republiku. Britská  hraná show „Zmatky strašáka Huga“ s oblíbenými postavičkami se opět vrací k nejmenším českým divákům. V listopadu 2009 se  předvede v rámci týdenní tour  v deseti show v halách  na mnoha místech ČR - namátkou Praha, Karlovy Vary, Ostrava, Pardubice, Brno, České Budějovice

Show je přeložena do češtiny a určena nejmenším divákům, kteří se setkají se svými oblíbenými kamarády - Bořkem, Týnou, Míchačkou, jeřábem Lůďou apod., jejich příběhy a písničkami. Bořek je vedoucí stavební firmy, která v malém městečku a jeho okolí opravuje silnice a domy a provádí ostatní mechanizované práce. Stavební stroje se v seriále chovají jako děti a je úkolem Bořka a Týny učit je slušnému chování, spolupráci, odvaze a cti.
Toto čistě rodinné představení je určeno zvláště pro děti od 2 do 8 let. Děti do 1 metru mohou na klín rodičů zdarma, ostatní vstupenky jsou v přijatelných cenových relacích.


Od stavění přes kopání až po převážení – Bořek Stavitel (Bob the Builder™) a jeho parta strojů jsou vždy připraveni na jakýkoli projekt.

Při vymýšlení a realizaci řešení, která vedou k dobře odvedené práci, Bořek a jeho parta ukazují sílu pozitivního myšlení, řešení problémů, týmové spolupráce a důležitost dotažení věcí do konce.

A co je nejdůležitější – od začátku až do konce vždycky razí heslo, že není na světě většího potěšení než udělat pořádný kus práce!

Vstupenky na www.ticketportal.cz a bližší info: ZDE 

oficiální české stránky: www.jvagentura.cz
ukázka z představení:  http://www.iplive.co.uk/bob.htm


Top