GROOVE ARMADA - taneční událost roku!

GROOVE ARMADA (Live in concert)
08. 07. 2009 od 20.00
Incheba Arena (Praha)

Groove Armada poster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Po obrovském úspěchu koncertů Faithless a The Chemical Brothers přiváží 10:15 Entertainment do České republiky poslední z pomyslné trojice nejlepších ostrovních tanečních kapel posledních let - GROOVE ARMADU.
Její první koncertní vystoupení u nás bude hodně exkluzivní. Za prvé patří mezi kapely, které jsou skoupé na koncertní turné, ale jejich koncerty pak rozhodně stojí za to! Za druhé se do našich končin už jednou v roce 2004 Groove Armada chystala, promotér však nabídl překvapeným divákům pouze DJ set této populární party.
V roce 2009 se rozhodně nic z toho nebude opakovat. Groove Armada přijíždí na exkluzivní koncertní vystoupení do Prahy 8. července, a předvede divákům naživo největší hity ze své bohaté diskografie.
Stejně jako u koncertů Faithless a The Chemical Brothers nebude chybět bohatá světelná a laserová produkce. Kdo zná jejich vystoupení z videí na serverech typu YouTube již moc dobře ví, že je to skutečně "monstrózní záležitost"! Ne nadarmo jsou headlinery největších světových festivalů a každoročním zlatým hřebem Glastonbury! Jejich show je velkolepá a rozhodně se na ni nezapomíná!
 
Bez přehánění, čeká nás TANEČNÍ UDÁLOST ROKU!
 
Ačkoli by se mohlo zdát, že tvorbu Groove Armady budou znát pouze jejich fanoušci, opak je pravdou...
Jejich tvorbu využívají velmi hojně média do upoutávek, annoncí, spotů, podkresů atd. Setkáte se tak s nimi jak v komerčních, tak veřejnoprávních médiích.
Navíc jejich skladby splňují přesně to skvělé, čím dělí většina lidí svůj hudební vkus - buď se vám to líbí nebo nikoli. V případě Groove Armady se líbí hodně.

Vstupenky na www.ticketportal.cz a bližší info: ZDE

Groove Armada vznikla v polovině devadesátých let a její jádro tvoří Tom Findlay a Andy Cato. Její strhující, obtížně škatulkovatelná směs taneční elektroniky, ambient techna a trip-hopu je vyhlášená po celém světě. Málokteré ucho nemělo tu čest setkat se s hity jako "I See You Baby" (v mnoha remixech), "Chicago" a "At The River" (album "Vertigo" 1999) nebo "Easy" a "Superstylin'". Groove Armada je rovněž vyhlášená svou spoluprací se slavnými jmény, např.  Neneh Cherry, DJ Gram’Ma Funk, Sophie Barker, Nappy Roots, Fudge Dog, Sunshine Anderson, Mutya Buena, Jeru The Damaja nebo Richie Havens. Jejich zatím nejvěší domácí hitparádový singlový úspěch zaznamenala jejich spolupráce s bývalou členkou populární britské dívčí trojice Mutyou Buenou. Singl "Song For Mutya (Out Of Control) z alba Soundboy Rock se vyšplhal vysoko do Top 10 UK singles chart a držel se v ní několik týdnů. Jejich zatím posledním počinem je zmíněné album Soundboy Rock a Best of k 10 letům fungování kapely. V nejbližší době bychom se měli dočkat nového alba, na kterém Groove Armada pilně pracuje ve studiu v těchto dnech a úvodní singl "Drop The Tough" je ke slyšení na oficiálním webu kapely.

Více informací na oficiálních stránkách www.groovearmada.com
MySpace stránky Groove Armady: www.myspace.com/groovearmada
Kompletní informace na www.1015.cz

 

Top