Do Brna přijede ABBA THE SHOW!

Abba The Show: The Ultimate Tribute Show to Abba
Brno, 11.02.2010
BVV, Pavilon P

ABBA THE SHOW

Po velmi úspěšných a vyprodaných koncertech v pražské Tesla Aréně a ostravské ČEZ
Aréně na podzim 2008, se vynikající projekt, který má oficiální licenci od původní Abby,
vrací na brněnské výstaviště do nejmodernějšího pavilonu P. Abba The Show s původními hudebníky ze 70. a 80. let se zde představí 11.února 2010 a to v originální podiové prezentaci, která díky moderním technologiím v mnohém předčí i staré známé koncerty Abby, tak jak je pamatujeme z legendárních videozáznamů.

Pokračovatelé Abby přivážejí velkolepou podiovou show se symfonickým orchestrem, která se stane neopakovatelným zážitkem pro tisíce lidí. Ve dvouhodinovém programu zazní všechny zásadní hity, které udávali směr populární hudbě na konci minulého století – Mamma Mia, Money Money, The Name Of The Game,Arrival,Tiger,Take A Chance On Me,Fernando, S.O.S.,Dancing Queen,Waterloo, ale I novější hity jako Super Trouper a The Visitors.


 

 

 

Abba The Show slibuje skutečný hudební zážitek spojující v sobě známé hlasy, originální kostýmy a momenty, díky kterým historie popu opět ožije! Novodobá Abba s původními hudebníky vystoupí společně s The National Symphony Orchestr of London. V této sestavě potěšili svým vystoupením již Hollywood či Londýn a haly na obou místech doslova praskaly ve švech.
 

ABBA jako živá!

Zájem o lístky na ABBA THE SHOW je mimořádné velký, proto neváhejte a zamluvte si lístky co nejdříve!

Ceny vstupenek: 900,- /1200,-

Vstupenky na www.ticketportal.cz a bližší info: ZDE

 

http://www.abba-the-show.com/

Top