ZMĚNA V DIVADLE MILENIUM! "AŤ ŽIJÍ DUCHOVÉ" NEBUDOU!

TANEC A MUZIKÁL!
 Velice se omlouváme za změnu v programu divadla Milenium týkající se dětského muzikálu "Ať žijí duchové“.
 Tento muzikál v plánovaných termínech z technických důvodů bohužel neproběhne. Jako náhrada je v daných termínech zajištěn nový program s názvem „Tanec a muzikál!“, který představuje srovnatelnou kvalitu jako plánovaní Duchové a je proveden stejnou taneční skupinou centra Z.I. P. Písek.
 Všem návštěvníkům, kteří si vstupenku na muzikál "Ať žijí duchové“ již zakoupili, se velmi omlouváme za komplikace. Tato vstupenka bude platná na představení "Tanec a muzikál!“
V případě, že by změna některým návštěvníkům nevyhovovala, je zde samozřejmě možnost vrácení peněz v místě jejich zakoupení.

Team divadla Milenium

TANEC A MUZIKÁL!
"Tanec a muzikál!" je jeden z mnoha připravovaných pravidelných nedělních programů divadla Milenium určených pro děti, rodiče, babičky či dědečky.
 V tomto moderovaném pořadu se představí členové Tanečního centra Z.I.P. Písek ve věku od 6 do 25 let s pestrou a širokou škálou tanečních stylů a nejrůznějších hudebních žánrů. V programu zatančí scény ze slavných muzikálů (např. Grease - Pomáda, Chorus Line, Rebelové…) a předvedou taneční kreace na písně nejslavnějších zpěváků, zpěvaček a hudebních skupin (např. Prodigy, Michael Jackson, Marylin Manson, Depeche Mode, Kylie Minoque, Madonna atd.).
 Taneční čísla jsou také provázána s vystoupeními předních pěveckých hvězd. Můžete se těšit třeba na Jiřího Zonygu, Martinu Pártlovou a další.
Vstupenky na www.ticketportal.cz a bližší info ZDE 

Top