Cyndi Lauper v Praze!

Legendární hlas Cyndi Lauper zazní na břehu Vltavy!


Americká zpěvačka italského původu a hvězda 80´ let vystoupí v rámci svého letošního celosvětového turné v Praze. Premiérové vystoupení v České Republice se uskuteční na zahajovacím koncertu k otevření Freestyle Parku v pražských Modřanech!

Cyndi Lauper se objevila na světové hudební scéně s nálepkou holky, která se chce bavit. Nyní, po více než 20ti letech a 25ti milionech prodaných hudebních alb dokazuje, že je to hlavně její srdce a duše, které dokážou i dnes táhnout zástupy fanoušků. Se svým posledním aktuálním albem "Brink Ya To The Brink" potvrdila svojí pozici jedné z nejvíce okouzlujících, inovativních a vzrušujících umělkyň skrz mnohé generace.

Cyndi Lauper prošla během své kariéry mnoha různými žánry, ať už se jednalo o rock, pop, dance-pop až přes elektronickou hudbu, kde spolupracovala i s takovými světovými esy, jako je např. Axwell nebo Peet Astrom, ale i tak zůstane v povědomí zejména svými obrovskými hity jako "Time After Time", "True Colours" nebo "Girls Just Want To Have Fun".

True Colours:
http://www.youtube.com/watch?v=tbZDjnWtK1A

Time Afrer Time:
http://www.youtube.com/watch?v=5EogAI9Xtvs

Cyndi Lauper má na kontě 13 nominací na Grammy (jednu proměněnou), 2 Emmy Awards, 2 American Music Awards, 7 American Music Video, 18 MTV Awards a stala se prvním umělcem v historii, který měl 5 singlů ze své debutové desky v americké top 10. Mimo hudby se Cyndi věnuje také své herecké, spisovatelské a režisérské dráze. Celkem si zahrála v 12ti celovečerních filmech a hostovala v mnoha televizních pořadech.

"Stále toho mám tolik co říci a sdílet s fanoušky," říká. "Jsem vděčná za každý den, kdy se dostanu k hudbě. Dokud bude kout světa, kde mě lidé budou chtít slyšet, budu tam... volá mé srdce."

Přijďte si užít letní pohodu na břehu řeky Vltavy za doprovodu nezapomenutelných hitů legendární Cyndi Lauper!

Kdy: 13. července 2009
Kde: Freestyle Park Modřany (Vltavanů 1, Praha 4), www.freestylepark.cz
Start: 19.00

Vstupenky na www.ticketportal.cz a bližší info: ZDE

Top