MORRISSEY: Tour of Refusal 2009 - 9.7. Praha!

MORRISSEY (UK)
Tour of Refusal 2009

9. července 2009, 20.00 hod., Divadlo Archa, Praha

Morrissey poprvé v ČR: 9. července, Divadlo Archa!

Léta odříkání mnoha tuzemských hudebních fanoušků končí: 9. července vůbec poprvé v České republice vystoupí legendární Morrissey.
„Přijede do pražského Divadla Archa, aby představil své čerstvé studiové album ´Years of Refusal´. Bude to výjimečný koncert i díky omezené kapacitě tohoto prostoru, který nabídne těsný kontakt s touto hvězdou světové rockové hudby,“ říká Borek Jiřík z pořádající agentury Charm Music.

Morrissey: Queen is dead, long live the King!

 

Morrissey – jeden z nejvlivnějších umělců hudební historie, zároveň ochránce zvířat a vegetarián, tajemný snad ve všem, o čem zpívá a mluví. Jeho písně jsou elegantní, emotivně naléhavé, plné silných témat a příběhů. Obsahují mnoho nečekaných doteků. Každý na něm najde něco blízkého a vzrušivého, o čemž svědčí i přes 80 miliónů prodaných desek.
Album „Years of Refusal“ vyšlo letos 17. února a získalo si i u nás skvělé kritiky, sám Morrissey ho považuje za svoje nejlepší. Jeho koncerty se těší obrovské oblibě, například tři vystoupení v Londýně a Manchesteru v rámci britského květnového turné byla vyprodána během 15 minut.
Vstupenky jsou k dostání od 10:00 v pondělí 16. března v pokladně Divadla Archa v ceně 1.290,- Kč a síti Ticketportal za 1.390,- Kč (včetně poplatku). Koncert uvádí agentura Charm Music ve spolupráci s Divadlem Archa. Více info na www.charm-music.cz.

Vstupenky na www.ticketportal.cz a bližší info: ZDE

http://www.itsmorrisseysworld.com
http://www.myspace.com/morrissey

First Of The Gang To Die
http://www.youtube.com/watch?v=Wzpynvxr7tA
Irish Blood, English Heart
http://www.youtube.com/watch?v=KKoS5X4SMrY

Top