Udílení cen DESKA ROKU 2008!

Udílení cen DESKA ROKU proběhne za účasti více než čtyř desítek umělců a osobností z hudebního světa

Ceny DESKA ROKU za nejprodávanější hudební nosiče roku, nejhranější a nejstahovanější písně minulého roku budou oficiálně vyhlášeny pořadatelem Lewron music center už 11.února 2009 v Divadle Hybernia za účasti několika desítek umělců a dalších zajímavých a úspěšných osobností z hudební branže.

Slavnostní udílení cen Deska roku přijdou podpořit svým vystoupením i Richard Krajčo a Hana Robinson, skupina 4TET – muži v černém v čele s Jiřím Kornem a podle výsledků ankety Český slavík v současnosti nejúspěšnější slovenská skupina u nás No Name. Na pódiu se postupně vystřídají s Lucií Vondráčkovou, Markem Ztraceným, Katarínou Knechtovou, Gipsy.cz, Petrem Kolářem, Monikou Absolonovou a dalšími.

Vítězové jednotlivých kategorií si ceny převezmou z rukou nejoblíbenějších tváří Televize Prima.

Příznivci hudebních cen Deska roku mají možnost si zakoupit vstupenky do Hybernie v sítíi ticketportal.cz ZDE! Jedná se však o velice omezený počet vstupenek.

Diváci Televize Prima  se  pak  mohou  těšit  na záznam této hudební události  17. února od 21.20 hodin.

Další aktuální informace o přípravách a realizaci letošního ročníku jsou uvedeny na nedávno spuštěných webových stránkách  www.cenydeskaroku.cz. Obsah webových stránek www.aph.cz o minulých ročnících udílení cen Deska roku a Anděl jsou k nalezení právě na těchto nových webových stránkách v sekci historie.

Děkujeme všem mediálním partnerům za podporu a spolupráci v rámci projektu  Deska roku 2008.

Jde o tyto partnery: hlavní mediální partneři Televize Prima, Frekvence 1, iDNES.cz a mediální partneři Deníky, Deník Šíp, Rytmus života, Šťastný Jim, i.legálne.cz

 

Top