FULL MOON 13/2/09 Praha, Abaton

V pondělí 19.1.2009 byly zprovozněny webové stránky klubové party série Full Moon, jejíž první díl na tebe čeká v pátek 13.2.2009 v Prostoru Abaton v Praze.
Co na webové stránce www.partyfullmoon.cz najdeš?
Stránka nabídne něco zajímavé muziky od vystupujících umělců, info, kde zakoupit vstupenky pouze za 99 korun, přesný program jednotlivých akcí, ohlasy v českých i světových médiích, novinky a aktualizace, ale také něco pro ty, které lunační cyklus zajímá a chtějí se dozvědět něco více. Stránku budeme samozřejmě dále dodělávat a rozvíjet, postupně připravíme pár zajímavostí. Stránky vyrobil Roman Chalupa.
Však se podívej sám na www.partyfullmoon.cz.

Full Moon 13.2.2009

Upozornění: Vstupné 99 Kč si je možné zakoupit až do 31.1.2009. Od 1.2. se vstupné zvedá na 199 Kč. Lístky koupíš ZDE!
V prosinci loňského roku byl ohlášen především zahraniční line up, který tvoří slavný francouzský producent a hudebník Stéphane Dri aka SCANX, známý z labelu F-Communications a také díky své spolupráci s Laurentem Garnierem, na jehož aktuálním turné je dokonce členem jeho koncertní sestavy hudebníků. Druhou hvězdou je finské tranceové duo Super8 & Tab, známí z labelu Anjunabeats nebo aktuálně remixem singlu “New York City” samotného tranceového krále Paul van Dyka. Třetím zahraničním headlinerem je nezkrotný živel Afrika Islam, držitel několika ocenění Grammy a Oscara, spolutvůrce projektu Mr.X & Mr.Y s Westbamem, který si do Abatonu odskočí ze světového turné se svým otcem Afrikou Bambaata.

A co domácí jména? Kdo tedy zahraje na prvním díle série Full Moon Party?
Na hlavní stage se úvodu večera chopí velká naděje české technoscény, sušický rodák DJ Home. Začínal na schranzu a hardtechnu, což už ale dávno neplatí a z jeho rukou vyní vycházejí sety toho nejaktuálnějšího světového techno soundu. Po vystoupení zahraničních hvězd celý večer do konce dotáhne pražský DJ Reznyk. Z původně plánovaného vystoupení dvojice Reznyk & Dialect aka Padrť bohužel sešlo, protože kluci se na Nový rok rozešli a tak Dialecta uslyšíte sólo na jednom z nejbližších dalších dílů Full Moon party.
Druhé Poslouchej.net trance progressive stage nabídne nejen Super8 & Tab, ale také dva významné talenty domácí progressivní scény. Prvním z nich je mladá talentovaná K-Sandra, jejíž kariéra se sice rozběhla teprve nedávno, ale už nyní patří k významným českým DJům. Její set zahájí program tohoto pódia. Naopak o finále se postará DJ Jakub Mildner, který je jedním z těch, o kterých se ví více za hranicemi než doma. Aktuálně chystá k vydání své první album, na kterém pracuje spolu s Pietrem. Věřte, že jeho setem budeš velmi potěšen a překvapen.
Třetí pódium s názvem Klika Boyz stage už svým názvem napovídá, že se tu představí především minimalovější pojetí současné elektronické hudby. A to v podání českých matadorů Subsista, DJ Aly a jejich brněnského hosta, kterým je DJ Shala.
To vše a ještě víc nabízíme opravdu za pouhých 99 Kč, pokud si pospíšíš a koupíš si vstupenku do 31.1.2009!
FULL MOON PARTY 01
13.02.2009 Prostor Abaton Praha
www.partyfullmoon.cz

Line up:

HUMANOID MAIN STAGE
23.00 - 01.00 HOME
01.00 - 02.00 SCAN X LIVE
02.00 - 04.00 AFRIKA ISLAM
04.00 - 06.00 REZNYK

POSLOUCHEJ.NET TRANCE STAGE
23.00 - 01.00 K-SANDRA
01.00 - 04.00 SUPER 8 & TAB
04.00 - 06.00 JAKUB MILDNER

KLIKA BOYZ STAGE
23.00 - 06.00 KLIKA SOUNDSYSTEM
DJ SUBSIST
DJ ALA
DJ SHALA

Top