Fenomenální Nightwish v rámci výročního turné "DECADES: EUROPE 2018" vystoupí poprvé v pražské O2 areně!

Největší evropská metalová kapela, která má ve svém čele zpěvačku, míří do Prahy. V rámci 'DECADES WORLD TOUR 2018' se 19. listopadu představí v O2 areně kapela NIGHTWISH. Vstupenky na koncert bude možné zakoupit prostřednictvím sítě Ticketportal od 16. 5. 2018.
Speciální hostem večera budou stoupající power metaloví BEAST IN BLACK.

V roce 1996 Tuomas Holopainen natočil demo se třemi skladbami, které nakonec vedly k jeho první nahrávací smlouvě se svou zcela novou kapelou NIGHTWISH.
Dnes, o 20 let později, s více než 2000 odehranými koncerty a s více než 8 miliony prodaných alb, je Nightwish největší evropskou metalovou kapelou, která má ve svém čele zpěvačku. Svou 20letou kariéru slaví s kompilačním dvoudiskovým albem a s devítiměsíční 'DECADES WORLD TOUR 2018'.
Světový symphonic-metalový fenomén NIGHTWISH si pro tour připravili speciální setlist plný překvapení. Uslyšíte zásadní songy z historie kapely, ale i méně hrané písně s novými aranžemi.
Bude to něco opravdu mimořádného, a to nejen pro fanoušky, ale i pro samotnou kapelu.
'DECADES WORLD TOUR 2018' odstartovalo v Severní Americe v březnu 2018 a po letních festivalech bude toto masivní turné pokračovat v Evropě. Tato skvostná kapela bude mít zastávku i u nás v O2 areně.

Top