Světová premiéra automobilové megashow Fast&Furious Live – O2 arena Londýn – 19.ledna 2018

Světová premiéra Fast & Furious Live, která vzdává hold jedné z nejslavnějších filmových sérií všech dob, kultovní Fast & Furious, proběhla ve velkém stylu v pátek 19. ledna v londýnské O2 Areně. Premiéru si nenechala ujít celá řada britských osobností sportovního i společenského života. O největší překvapení večera se ale postaral sám hlavní představitel filmové ságy Vin Diesel, který si před představením našel čas na setkání s fanoušky a vzápětí dokonce celou show velmi emotivně uvedl.

Producent Rowland French, který se již dříve podílel na úspěšné show Top Gear Live, pracoval na konceptu Fast & Furious Live se svým týmem 5 let a vložil do něj neuvěřitelných 25 milionů liber! Ale výsledek stojí za to. Dvouhodinová, adrenalinem nabitá show plná na milimetr přesných kaskadérských kousků má nakročeno stát se naprostou senzací mezi dosavadními živými halovými produkcemi.

Divákům se představí nejen ta nejoblíbenější Fast & Furious vozidla - částečně dokonalé repliky vyrobené na zakázku pro tuto show tvůrcem filmových aut Dennisem McCartheym, částečně přímo filmové originály (např. Domův legendární Dodge Charger nebo slavný Flipcar z Fast & Furious 6), ale díky nejmodernějším 3D projekčním technologiím i klíčové lokace a kultovní scény z celé filmové série, takže jsou doslova vtaženi do fascinujícího světa Fast & Furious. Jednotící dějovou linku celé show představuje pátrání po neustále unikajícím super-zločinci, kterým diváky provází charizmatická dvojice moderátorů – okouzlující Elysie Wren a mužného Marka Ebulueho v rolích federálních agentů.

Tisíce špičkových kaskadérů a řidičů se ucházely o příležitost vystupovat v této show. Po mnoha náročných konkurzech se podařilo vybrat skupinu profesionálů, která v rámci příprav na světové turné prošla tvrdým 4-měsíčním výcvikovým kempem. Spolu s nimi tvoří kompletní tým i nejlepší parkouristé. Výsledné mezinárodní obsazení je zárukou, že si diváci vychutnají neuvěřitelné akce a kaskadérské kousky, které naživo nebyly nikdy dříve k vidění. A dosavadní divácké ohlasy po londýnské premiéře a několika následných reprízách napovídají tomu, že si představení užijí nejen dospělí návštěvníci, ale také děti.

 

Show se z Londýna vydává na turné po největších a nejmodernějších evropských halách, mezi nimiž samozřejmě nebude chybět (21. a 22. 9. 2018) ani pražská O2 arena. Vstupenky je možné zakoupit v předprodejní síti Ticketportal.

Top