Nejpopulárnější cvičitel psů Cesar Millan se příští rok vrátí do pražské O2 areny

Cesar Millan, který je označován za výjimečného znalce psí duše, se téměř na den přesně po roce od jeho první show v České republice vrátí do Prahy.
Stane se tak 29. dubna 2018 a dějištěm jeho vystoupení bude opět O2 arena, kterou naplnil hned při své letošní české premiéře.

"Předprodej vstupenek, který bude zajišťovat společnost Ticketportal, bude zahájen ve středu 1. listopadu v 9 hodin," uvedl Jaroslav Svoboda ze společnosti Bestsport, která je společně s agenturou Barracuda Music pořadatelem této show.

Cesar Millan, který po "Zaříkávači psů" nyní sklízí neméně velký úspěch se svým novým televizním pořadem "Psí národ Cesara Millana", poodhalí publiku ve zbrusu nové live show tajemství šťastnějšího a zdravějšího vztahu mezi lidmi a jejich psími miláčky.
Na psech různých ras vybraných od českých majitelů bude opět demonstrovat své unikátní výcvikové metody, které jsou výsledkem jeho více než pětadvacetileté praxe. Ukáže publiku, jak jednoduše lze mezi lidmi a psy při oboustranném respektu a důvěře navodit harmonii a rovnováhu.

"Když nerozumíte, co vám váš pes sděluje, budete v jeho výchově chybovat. A tyto chyby povedou k jeho nežádoucím návykům. Doufám, že když lidé pochopí svět psů, budou je schopni změnit. A možná trochu i sami sebe," říká Cesar Millan.

Celý program bude opět tlumočit do češtiny a večerem provázet Libor Bouček.

Cesar Millan (celým jménem César Millán Favela) se narodil v Mexiku. Vyrůstal v chudých poměrech na farmě, kde se však brzy projevil jeho mimořádný talent v "komunikaci" se zvířaty, především se psy. Už v Mexiku se mu proto začalo přezdívat "el perrero" neboli "zaříkávač psů". Ilegálně se dostal do Spojených států, kde jeho hvězdnou kariéru odstartovala "převýchova" psa hollywoodského herce Willa Smithe. Celosvětovou popularitu mu ale přinesl až pořad na televizní stanici National Geographic, který v dnešní době sleduje každý týden na 30 miliónů diváků ve více než stovce zemí světa a vysloužil si tři nominace na prestižní televizní ceny Emmy. Z knih Cesara Millana jsou bestsellery, které pravidelně obsazují první příčky prodejního žebříčku New York Times, jeho vystoupení plní arény po celém světě. Je držitelem nespočtu ocenění, provozuje psí psychologickou kliniku a díky "převýchově" zachránil život tisícům psů, kteří měli být pro svoji nezvladatelnou agresivní povahu utraceni.

Více informací na www.ticketportal.cz, www.o2arena.cz a www.cesarsway.com

Top