Marpo & TroubleGang – O2 arena 2018

Marpo & TroubleGang jsou odhodláni pokořit další vysněnou metu: na květen 2018 připravují epický koncert do O2 areny u příležitosti vydání nového alba Dead Man Walking.

Praha, 5. května 2017

"Koncert, jaký v Československu ještě nebyl", popisuje akci Marpo a vysvětluje, že půjde o inovativní koncept, kdy strhující koncert je hlavní součástí večera, nikoliv však jedinou. "V roce 2016 se nám podařilo vyprodat 2 haly v jednom roce, v roce 2017 jsme se stali headlinery Majálesů a dalších festivalů a O2 arena je vrchol naší dosavadní cesty", vysvětluje Marpo, vlastním jménem Otakar Petřina ml.

Fanoušci TroubleGangu připravují tradičně na den koncertu velký pochod Prahou, tentokrát by mělo jít o největší v historii – s účastí až několika tisíc lidí.

Set-up samotné haly je pro české koncerty novátorský – poprvé budou zataženy boční tribuny, aby vznikla co největší plocha na stání. "Naše koncerty jsou o nespoutané energii, být na ploše znamená mít z koncertu maximum", uvádí producent akce a manažer kapely Michal Šamánek. Apokalypsa by se měla tentokrát z hlavního pódia přesunout i mimo auditorium – do kuloárů haly či dokonce mimo ni.

Album Dead Man Walking vzniká v anglických a amerických studiích a jeho vydání je naplánováno na únor 2018. První singl z tohoto alba spolu s videoklipem vydá Marpo v pátek 19. května 2017, tedy na den přesně rok před připravovanou akcí a taktéž v den, kdy bude zahájen veřejný předprodej.

Ve dnech od 10. do 17. května 2017 bude spuštěn přednostní předprodej vstupenek pro členy TroubleGang Family, kteří si rezervují vstupenky na www.marpo.com.

O předprodej se postará síť Ticketportal.cz.

Ceny vstupenek:

Člen TG Family: 599 Kč
Veřejnost:  699 Kč

Přednostní předprodej: 10. května 2017 v 10:00
Předprodej pro veřejnost: 19. května 2017 v 10:00

Informace o akci: www.marpo.com
Předprodej:  www.ticketportal.cz

Top