Jihočeské Mirotice, už po čtrnácté ožijí divadlem a hudbou!

Jihočeské Mirotice, už po čtrnácté ožijí divadlem a hudbou!

 

Máte rádi smích?

Tak hurá v srpnu na ostrov… autem, lodí, nebo po svých …

Přátelé festivalu MIROTICKÉ SETKÁNÍ LOUTEK A HUDBY,  

           zveme Vás 11. a 12. srpna 2017 na pohádkový ostrov do jihočeských Mirotic.  Doufáme, že i čtrnáctý díl našeho rodinného festivalu potěší všechny fanoušky divadla, hudby, baletu, tance, výtvarného umění a různorodých doprovodných aktivit.  Mimo jiné se také snažíme o propojení dvou rozdílných světů. Chceme propojit bezstarostný svět dětí s často vážným světem dospělých. Proto plánujeme program tak, aby zaujal společně malé i velké.

Moderátor, herec a improvizátor Radek Daniel Pokorný slavnostně zahájí dvoudenní kulturní hostinu v pátek 11. srpna ve 13 hodin. Těšte se, určitě nás Radek překvapí svým originálním pojetím!  Podívejte se na festivalové menu, snad si každý najde svůj „šálek kávy“. Letos se můžete těšit na Divadlo Víti Marčíka, Divadlo Continuo, Divadlo Kamila Kouly, Divadlo Já to jsem, Divadlo Harmonika, Divadlo ToTem, Divadlo Buřt a Divadlo DNO. Herci Divadla rozmanitostí z Mostu přijedou se svou kapelou „Nedloubej se v nose“  a legendární kapela Už jsme doma zahraje písničky z večerníčkového seriálu Krysáci, aneb pět ran do čepice. Na hlavním pódiu vystoupí jedna z hvězd českého internetu, skvělý textař a písničkář Pokáč. Večerní ostrov rozproudí energické kapely Švihadlo, Frajara Putyka, Helemese, Ocho Ríos a Feet Of Clay. Dva dny bude návštěvníky na ostrově provázet vodník Pěnkava. Dozvíte se vše o vodnickém životě, o rybách a lidských duších. Doufáme, že si letos všichni pochutnají nejenom kulturně. Těšit se totiž můžete  na občerstvovací tým z loňského roku. Jejich pochutiny, barmanská show a domácký  a přátelský přístup se osvědčil. Také opět ožije vodní fontána místních hasičů, která dokáže  i z tropického ostrova vyčarovat osvěžující oázu dobré nálady.

Těšíme se na Vás a děkujeme všem, kteří pomáhají našemu festivalu.

Mezi partnery a dárce patří úřady, firmy, živnostníci, nadšenci a kamarádi. Děkujeme také věrným a novým fanouškům, kteří festival podporují svojí přítomností. Všichni tito lidé se nějakým způsobem podílejí, nebo podíleli na existenci našeho „SETKÁNÍ“. Bez podpory z venčí by naše práce a snaha byla marná.

Ať už se jedná o podporu finanční nebo hmotnou, pravidelnou, nebo jednorázovou, ceníme si každé pomoci, která nám pomůže vytvořit další díl pohádkového příběhu  na ostrově u Dolejšího mlýna. Vážíme si Vaší podpory. Děkujeme.

Ladislav Loisa Tomeš – zakladatel festivalu

Top