LUCIE OPAKUJE HATTRICK A PŘIDÁVÁ TŘETÍ O2 ARENU

Nejslavnější česká kapela Lucie opakuje svůj koncertní hattrick z roku 2014 a přidává v pražské O2 areně třetí koncert. Kromě už avizovaných vystoupení 23. a 24. 11. 2018 zahraje na témže místě i 22. listopadu. Vstupenky na třetí koncert Lucie v Praze budou v prodeji od 1. března.

Legendární Lucie vydá na podzim 2018 po šestnácti letech nové řadové album EVOLUCIE v nejznámější sestavě: Michal Dvořák, Robert Kodym, David Koller a P.B.CH. Zároveň skupina vyjede na podzim 2018 na halové turné k podpoře této nahrávky.

Kromě novinek na něm muzikanti zahrají i všechny zásadní hity kapely a průřez celou kariérou. Jak bude koncert vypadat, kapela nedávno avizovala v koncertním videu k hitu Chci zas v tobě spát, který s Lucií zpívá 30 000 fanoušků v publiku.

Lucie vstoupila na hudební scénu v roce 1985. První sólovou deskou byl eponymní debut z roku 1990, posledním řadovým albem pak Dobrá kočzka která nemlsá z roku 2002.

Lucie za svoji kariéru dosáhla snad všech možných úspěchů a ocenění, které jsou v Česku v hudební branži možné. Kapela je i aktuálně držitelkou titulů interpret, skupina a album dvacátého pátého ročníku jubilejního vyhlášení hudebních cen Anděl. Se všemi svými třemi prvními studiovými alby prorazila magickou hranici 100 000 prodaných nosičů. Celkem skupina prodala přes milion hudebních nosičů. Lucie rovněž drží české prvenství v podobě třikrát po sobě vyprodané pražské O2 areny.

Top