18. JARMARK OnaDnes.cz - BLIŽŠÍ INFO A INSTRUKCE PRO PRODÁVAJÍCÍ

18. JARMARD ONA DNES NA TICKETPOTAL.CZ
18. JARMARK OnaDnes.cz
08.4.2017 09:00-17:00 (So)
Výstaviště Praha Holešovice, Průmyslový palác
Praha 7 - Bubeneč

18. JARMARK OnaDnes.cz NA TICKETPORTAL.CZ


Milé prodejkyně,
zde naleznete bližší instrukce a informace k organizaci Jarmarku OnaDnes.cz, který se koná už tuto sobotu 8. 4. 2017.
Jarmark se koná na Výstavišti v pražských Holešovicích.
Autem se dostanete zadem, z ulice Za Elektrárnou (bouda se závorou INCHEBA EXPO). Pokud přijedete MHD, tramvajová zastávka je Výstaviště Holešovice. Dveře se pro nakupující otevírají v 9:00 a v 17:00 končíme.
PARKOVÁNÍ:
Při vjezdu do areálu dostanete parkovací lísteček na 45 minut zdarma, který uschovejte. Pokud budete v areálu parkovat celý den, na registraci si lísteček můžete vyměnit za celodenní parkování zdarma. Pro prodávající se nám povedlo zajistit 350 parkovacích míst. Pevně věříme, že budou stačit, ale pokud máte možnost se o jízdu se společně s nějakou kamarádkou podělit, budeme moc rádi. 
Níže je uveden plánek parkování, kde máte žlutě vyznačené zóny pro parking. Zároveň budou na místě koordinátoři z výstaviště, kteří vám poradí, kam zaparkovat. Prosíme, řiďte se jejich pokyny.
REGISTRACE:
Registrace probíhá od 6:00 ve 3 vchodech levého křídla průmyslového paláce. Vstupy budou viditelně označeny A, B, C. Váš vstup máte uveden na vstupence.
Prosíme, vcházejte pro vás určenými vstupy.
Oddělené vstupy jsou pro Vaše pohodlí a k usnadnění provozu v levém křídle během registrací. U jednoho stolu (180x90cm) jsou vždy 2 prodejní místa. Prodejní místo (90x90cm) bude označeno číslem, které máte na vstupence.
Každý prodejce si s sebou může vzít jednoho návštěvníka jako doprovod. Ten u vstupu zaplatí 20 Kč, za které dostane nákupní tašku OnaDnes.cz a sobotní vydání MF DNES s přílohou Víkend. Myslete ale na to, že ke každému prodejnímu místu patří jen jedna židle. (Jeden prodejní stůl = dvě prodejní místa / dvě židle.)
Děti do 12 let se jako doprovod nepočítají a vstup neplatí.
Vstupenku si nezapomeňte VYTISKNOUT a vzít s sebou, bez ní vás NEMŮŽEME PUSTIT K PRODEJNÍMU MÍSTU!
Při vstupu každý obdrží náramek na ruku, aby mohl opouštět a znovu se vracet do areálu.
A HLAVNĚ:
se dobře bavte J. Jarmark je o příjemně strávené sobotě, poznání nových lidí a v neposlední řadě o pomoci těm, kteří to potřebují. Tento Jarmark pomáháme ochrnutému Alešovi a jeho rodině (Celý příběh pana Aleše čtěte zde.)
Budeme rádi, když na konci akce ze svého výtěžku podpoříte Alešův příběh u stánku nadace Terezy Maxové dětem, který najdete hned vedle pódia. Neprodané oblečení, které si nechce vézt zpátky domů, můžete nechat v oranžových kontejnerech POTEX, s.r.o.
V průběhu dne si můžete na infostánku zakoupit za 30 Kč lístek do charitativní akce (tomboly), kde budete moct vyhrát hodnotné ceny. Vyhlašování cen proběhne ve 14:00 a celý výtěžek poputuje na Nadaci Terezy Maxové dětem.
Více informací o programu akce Jarmark čtěte na www.onadnes.cz/jarmark.

Těšíme se na Vás!
Tým OnaDnes.cz
18. JARMARK ONADNES.CZ PARKING

Top