VINOHRANÍ VE VINIU 2017

5. ROČNÍK HUDEBNÍHO FESTIVALU

VINOHRANÍ VE VINIU 2017 (26.8.2017 Velké Pavlovice)

TUBLATANKA, ČECHOMOR, ALKEHOL a další


Festival “VINOHRANÍ VE VINIU“ opět po roce uzavře prázdninovou festivalovou sezonu již tradičně v jedné z nejkrásnějších jihomoravských lokalit  – ve Velkých Pavlovicích! Čeká na vás line-up nabitý velkými jmény z domácí, ale i slovenské hudební scény a jak se již stalo zvykem, hostit jej bude areál vinařských závodů Vinium Velké Pavlovice!

Hudební festival Vinohraní letos slaví páté narozeniny a bude to dle tradic festivalu poctivá oslava vína a skvělé hudby. Vinohraní ve Viniu se tak stává čím dál viditelnějším místem na festivalové mapě, kdy předchozí úspěšné ročníky položily základy festivalu, který svou jedinečnou atmosférou přitahuje stále více fanoušků.

I letos se máme opět na co těšit!
Je nám obrovskou ctí přivítat jako jednu z hlavních hvězd letošního festivalu legendární ČECHOMOR, který již bezmála 30 let originálně propojuje českou a moravskou lidovou písničku s moderním rockovým projevem. Po čtyřech letech a po obrovském úspěchu na prvním ročníku se vrací na podium Vinohraní nestárnoucí slovenská legenda TUBLATANKA v čele s Maťo Ďurindou. Další peckou je česká rocková stálice ALKEHOL slavící 25 let na scéně. Nováčkem na Vinohraní bude kapela ARTMOSPHERE, která je složena z mladých profesionálních muzikantů tvořících vlastní hudbu. V posledních dvou letech se umísťují v žebříčku Českého slavíka v kategorii Hvězda internetu. TŘI SÉGRY BANDITOS pak se svou originální show doplněnou o spoustu soutěží, zábavy a netradičních a nečekaných prvků obohatí závěr letošního Vinohraní!

K dispozici bude také bohaté občerstvení a vybrané lahůdky. Dobré jídlo a pití pak mohou návštěvníci konzumovat ve velkokapacitních stanech, ze kterých vidí přímo až na festivalové podium! Samozřejmostí je také kvalitní technické zajištění festivalu a velkoplošná LED obrazovka.

Připraven je také doprovodný program, proto přijeďte a spojte tyto tradiční slavnosti s prohlídkou výrobních prostor Vinia a jejich historického křížového sklepa, kde na vás čeká degustace vynikajících vín se slevou pro všechny návštěvníky festivalu a také řada soutěží o ceny. Ti, kteří přijedou vozem, budou moci zaparkovat na parkovacích místech v bezprostřední blízkosti areálu. Pro návštěvníky, kteří se rozhodnou strávit ve Velkých Pavlovicích alespoň jednu noc, je připraven prostor pro stanování, které se nachází taktéž několik málo kroků od areálu a je pro všechny návštěvníky festivalu zdarma!

Více info na www.vinohrani-pavlovice.cz

(děti do 120 cm zdarma a do 12 let za 150,- Kč – pouze na místě).

Top